Η Aleph Holding, παγκόσμιος συνεργάτης μεγάλων digital media και μητρική εταιρεία της Httpool, προχωρά σε συνεργασία με την εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου CVC Capital Partners. Στο πλαίσιο αυτό, η CVC θα αποκτήσει μειοψηφική συμμετοχή στην Aleph ύψους 470 εκατ. δολαρίων.

Η επένδυση ακολουθεί μια περίοδο ανάπτυξης και δυναμικής για την Aleph, η οποία οδεύει προς το 1 δισ. δολάρια σε ακαθάριστες διαφημιστικές πωλήσεις για το 2021, έχοντας επιτύχει ανάπτυξη και 475 εκατ. δολάρια σε ακαθάριστες πωλήσεις μέσα στο 2020.

«Θέλουμε να προσφέρουμε προσβασιμότητα στην ψηφιακή διαφήμιση παγκοσμίως. Τα ψηφιακά Μέσα ξεκλειδώνουν οικονομική ανάπτυξη και λύσεις για τις επιχειρήσεις που δεν ήταν ποτέ διαθέσιμες στον αναλογικό κόσμο», σχολίασε σχετικά ο Gastοn Taratuta, ιδρυτής και CEO της Aleph Holding.

«Πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία που μεταφέρει η Aleph παγκόσμια στους διαφημιζόμενους και τους συνεργάτες της στα ψηφιακά Μέσα. Μέσω του δικτύου μας στη CVC με 24 τοπικά γραφεία στην Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Ασία, ανυπομονούμε να στηρίξουμε την εταιρεία στη συνεχιζόμενη επέκτασή της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Steven Buyse, Managing Partner στη CVC.