Η ομάδα global marketing της μπίρας Corona ανακοίνωσε, την περασμένη Δευτέρα, την ίδρυση του Corona Studios, ενός διεθνούς in-house τμήματος με αντικείμενο την παραγωγή ποιοτικού ψυχαγωγικού περιεχομένου σε τακτική βάση. Το Corona Studios θα λειτουργεί διεθνώς υπό την ομπρέλα της μητρικής εταιρείας Anheuser-Busch InBev, πλην των ΗΠΑ, καθώς στις ΗΠΑ το brand ανήκει στην Constellation Brands.

Η ίδρυσή του σηματοδοτήθηκε με μία πρωτότυπη σειρά επεισοδίων 6΄ έως 10΄ το καθένα, με τίτλο Free Range Humans, που εστιάζει σε οκτώ άτομα που εγκατέλειψαν τη δουλειά τους για μια περιπέτεια στη φύση. Θα προβληθούν δε στα global social media του brand, σε συμφωνία με το ήθος του brand για τη ζωή στο φυσικό περιβάλλον.

Για τη δημιουργία της, η Corona συνεργάστηκε με τη Wieden+Kennedy, την Pereira O’Dell και τη Rocket Films. «Η ιδέα είναι, αντί να ενοχλούμε τους καταναλωτές με διαφημίσεις, να δημιουργούμε τακτικά πλούσιο, story-led περιεχόμενο, που ενώνει το κοινό μας με τα πράγματα που μας παθιάζουν ως brand», δήλωσε ο Chris Jones, Global Marketing Director της Corona.

(Πηγή: Campaign)