Έναν προορισμό που υπόσχεται «αποσύνδεση» από την καθημερινότητα και «επανασύνδεση» με τον φυσικό κόσμο δημιούργησε η Corona, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων βιωσιμότητας που υλοποιεί. Το Corona Island, ένα νησί στην Καραϊβική, θα αρχίσει να υποδέχεται το κοινό την άνοιξη του 2022 και έχει ως επίκεντρο τις αρχές της βιωσιμότητας.

Όπως ανακοίνωσε η μάρκα, στόχος είναι η ανάδειξή του ως «Blue Verified» από την Oceanic Global, πιστοποίηση που απαιτεί την εφαρμογή πρακτικών όπως εξάλειψη των πλαστικών μίας χρήσης και υποδομές υπεύθυνης διαχείρισης αποβλήτων. Η αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη και το νέο project αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο Blue Verified νησί μέχρι το λανσάρισμά του.

«Ως ένα brand τόσο βαθιά συνδεδεμένο με τη φύση, θέλαμε να δείξουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας απέναντι στο φυσικό περιβάλλον που παρέχει το 100% των συστατικών μας», σχολίασε ο Felipe Ambra, Global Vice President της Corona. Ο αριθμός των επισκεπτών θα είναι περιορισμένος, προκειμένου το οικολογικό αποτύπωμα να είναι το χαμηλότερο δυνατό, ενώ οι δραστηριότητες που θα παρέχονται περιλαμβάνουν workshops οικολογίας και sessions διαλογισμού.

(Πηγή: Newswire)