Τον Μάιο του 2022, το νέο eco-conscious boutique resort της Coco-Mat στην Καλντέρα της Σαντορίνης θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό. Μετά το Eco Residence Serifos, το νέο boutique resort στη Σαντορίνη έρχεται να προστεθεί στο αναπτυσσόμενο δίκτυο ξενοδοχείων και καταλυμάτων της εταιρείας. Η τοποθεσία του είναι το χωριό Ακρωτήρι στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, που συνδυάζει την πολιτιστική κληρονομιά με τη θέα της Καλντέρας.

Στόχος του ξενοδοχείου είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του «μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, ευεξίας και χαλάρωσης» και σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, παροχές όπως γιόγκα, μασάζ καθώς και υπηρεσίες ηχοθεραπείας. Η γαστρονομική επιμέλεια ανήκει στον σεφ Δημήτρη Κανταράκη και αφορά γεύσεις εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο.

Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού με τα ξύλινα ποδήλατα της Coco-Mat, τα οποία θα διατίθενται από το ξενοδοχείο. Τέλος, το νέο boutique resort της Coco-Mat στη Σαντορίνη ακολουθεί τα πρότυπα βιωσιμότητας, διαθέτοντας εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και υπηρεσίες φιλικές προς το περιβάλλον.