Στις 9 και 10 Νοεμβρίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα συμμετέχει στο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να βιώσει από κοντά την εμπειρία Master your journey και να δοκιμάσει τα Premium Spirits brands.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, οι καλεσμένοι θα μπορούν να κάνουν «bar hopping» μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο Bar District που έχει δημιουργήσει η εταιρεία για τις ανάγκες της παρουσίας της στο Athens Bar Show, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Η εταιρεία θα προβάλλει προϊόντα δίνοντας έμφαση σε δύο κύριες περιστάσεις κατανάλωσης, το Early evening consumption με τα Aperitifs Aperol και Campari, ενώ τα απογεύματα στις 6 ο manager του μιλανέζικου bar Camparino, Tommaso Cecca, θα σερβίρει τις εμβληματικές του συνταγές, ειδικά για τους επισκέπτες του Aperitivo Corner. Στο Bar District, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα προβάλλει επίσης και το Early night consumption με Gin Bulldog και Bickens, Whisky Naked Malt και Rum Brugal 1888.