Σε ρόλο Head of Commercial. Από την 1η Μαΐου 2020, η Χριστίνα Αλυσσανδράκη ανέλαβε επίσημα τον νέο της ρόλο ως Head of Commercial για την Avon Ελλάδας, μετά τη θητεία της ως Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας, αλλά και τη διεθνή πορεία της σε αντίστοιχες θέσεις. Υλοποιώντας το πλάνο μετασχηματισμού της Avon παγκοσμίως, η Avon Ελλάδας […]

Σε ρόλο Head of Commercial.

Από την 1η Μαΐου 2020, η Χριστίνα Αλυσσανδράκη ανέλαβε επίσημα τον νέο της ρόλο ως Head of Commercial για την Avon Ελλάδας, μετά τη θητεία της ως Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας, αλλά και τη διεθνή πορεία της σε αντίστοιχες θέσεις. Υλοποιώντας το πλάνο μετασχηματισμού της Avon παγκοσμίως, η Avon Ελλάδας δίνει προτεραιότητα σε μία πιο ευέλικτη δομή που επικεντρώνεται στους εμπορικούς στόχους.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την αντικατάσταση του ρόλου του Γεν. Διευθυντή από τον ρόλο του Head of Commercial στην Ελλάδα. Ως επακόλουθο, ο Σπύρος Τσιλιγιάννης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, αποχώρησε από την Avon στις 30 Απριλίου και τον νέο ρόλο Head of Commercial ανέλαβε η Χριστίνα Αλυσσανδράκη.