Παρουσία στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην έκθεση Beyond, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 10-18 Σεπτεμβρίου και 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου, αντίστοιχα, θα έχει η Cardlink. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις τεχνολογικές λύσεις της, οι οποίες προετοιμάζουν, όπως αναφέρει η ίδια σε επίσημη ανακοίνωση, τις επιχειρήσεις για το μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Θα παρουσιαστούν η νέας τεχνολογία Αndroid POS, με εφαρμογές όπως Cardlink POSsible, Cardlink maitre και Cardlink smart, αλλά και εφαρμογές τρίτων: tax free, loyalty κ.ά. Οι επισκέπτες των εκθέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, με την ομάδα της Cardlink, λύσεις πληρωμών και ψηφιακά εργαλεία που θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα και για τις πρωτοβουλίες καινοτομίας της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του νέου εγχειρήματος του Retail Innovation Hub, το Business Factory.