Η bwin, μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης bwincares, στέκεται και το 2020 αρωγός στο έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Η bwin, μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης bwincares, στέκεται και το 2020 αρωγός στο έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή. Η εταιρεία παρουσίασε τη μακέτα της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη», η οποία είναι υπό ανέγερση, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Στη Στέγη θα φιλοξενηθούν 9 ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, στους οποίους θα προσφέρεται εξειδικευμένη καθημερινή φροντίδα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ενθάρρυνση για αυτονομία και συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες.

Η bwin είναι ένας από τους μεγάλους δωρητές που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου, ανέφερε: «Γνωρίζοντας εδώ και χρόνια το αθόρυβο και παράλληλα ουσιαστικό έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, που 9 άτομα με εγκεφαλική παράλυση και κινητικά πρόβλημα θα ζήσουν πολύ σύντομα στο νέο τους σπιτικό. Η δημιουργία της νέας Στέγης Αριάδνη έρχεται να προστεθεί στην πολυεπίπεδη στήριξή μας στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας».