Η British American Tobacco ενισχύει τις επενδύσεις της στην ελληνική οικονομία με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία. Η επιλογή της Ελλάδας ως στρατηγική αγορά για επενδύσεις στα προϊόντα με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο επιβεβαιώνεται με την είσοδο του προϊόντος ατμίσματος Vuse ePod 2, μια συσκευή διαθέσιμη σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στη στήριξή τους μέσα από την τεχνολογία.

Παράλληλα, η εταιρεία, λόγω και της ζήτησης των προϊόντων της, επεκτείνεται μαζί με την ανάπτυξη στα περίπτερα και στα μίνι-μάρκετ και σε νέα κανάλια πώλησης για το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse, συμβάλλοντας στην ενίσχυση χιλιάδων εργαζόμενων στο λιανεμπόριο. Ήδη, η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με πάνω από 200 νέα καταστήματα με προϊόντα εναλλακτικά του καπνίσματος σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, ανέφερε: «Η ΒΑΤ συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά με το Vuse ePod 2, προσφέροντας στους ενηλίκους καπνιστές μια ακόμα εναλλακτική με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή στήριξή της στο παραδοσιακό λιανεμπόριο, τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ, σε όλη την Ελλάδα και επεκτείνεται και σε νέα σημεία πώλησης ενισχύοντας δυναμικά την προσπάθεια ανάκαμψης της εμπορικής δραστηριότητας και οικονομίας που τόσο έχει επηρεαστεί από την πανδημία».