Σε συνεργασία με την πλατφόρμα e-sports Faceit και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας προχώρησε ο οίκος Gucci, για τη δημιουργία μιας ακαδημίας gaming με κεντρικό άξονα την ψυχική υγεία. Το Gucci Gaming Academy, το πρώτο μεγάλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο πεδίο του gaming που λανσάρει ένα luxury fashion brand, αντιπροσωπεύει ένα νέο είδος εκπαίδευσης με στόχο, όχι απλά να προωθήσει τη νέα γενιά σπουδαίων gamers, αλλά και να στηρίξει την ψυχική υγεία και ευεξία των παικτών.

Με τον ΠΟΥ ως στρατηγικό εταίρο και σύμβουλο, η Gucci επιδιώκει να βοηθήσει τα ανερχόμενα ταλέντα να επιτύχουν τους στόχους τους, παραμένοντας ωστόσο υγιείς και χαρούμενοι στο όλο και πιο πιεστικό περιβάλλον του gaming, «μέσα από στήριξη και ανάπτυξη των soft skills, με coaching και ομαδικά tasks».

Κάθε παίκτης θα λαμβάνει τον δικό του, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, όπως κορυφαίας ποιότητας οθόνες και PCs, καθώς και εξατομικευμένα περιφερειακά είδη. Θα ακολουθεί προσωποποιημένο πλάνο εκπαίδευσης, μέσω της πλατφόρμας Gucci Education, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με επαγγελματίες προπονητές για να βελτιώνει την απόδοσή του. Επιπλέον, για τη μετάβαση σε επαγγελματικό επίπεδο, θα λαμβάνει εκπαίδευση σε personal branding και σύναψη συμφωνιών.

(Πηγή: TheDrum)