Εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις και τάσεις της αγοράς δια στόματος των στελεχών της, στα «25 χρόνια DailyFax»!

Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν…  Η δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων stakeholders για την εφαρμογή του Global Media Charter.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… Τα πέτρινα χρόνια της κρίσης που, αν και έπληξαν περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο την αγορά της επικοινωνίας, όπλισαν με πείσμα, προσαρμοστικότητα, δυναμισμό και δημιουργικότητα τα στελέχη που συνέχισαν την προσπάθεια σε ένα ιδιαίτερα αντίξοο περιβάλλον. Οι εξελίξεις καθημερινά τους δικαιώνουν.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι…  Η αγορά της επικοινωνίας και του marketing είναι πάντα ζωντανή, δυναμική, ανατρεπτική! Όμως ο ρόλος και οι αξίες της επικοινωνίας είναι διαχρονικά αναλλοίωτοι. Όλοι μας είδαμε εταιρείες και μάρκες με ηγετική θέση να υποχωρούν και να εξαφανίζονται, είτε επειδή υποτίμησαν είτε επειδή εκτίμησαν λάθος την αξία της επικοινωνίας.

Το DailyFax για μένα είναι… Ο παλμός της αγοράς, ένα βασικό Μέσο για την καθημερινή μου ενημέρωση. Είναι η απαραίτητη συνήθεια για όλους όσοι θέλουν να λειτουργούν και να δημιουργούν στην ευρύτερη αγορά της επικοινωνίας.