Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) διοργάνωσε για 1η φορά τα Greek Excellence 2021, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου με στόχο να τιμήσει Έλληνες που διαπρέπουν κυρίως στο εξωτερικό, ως αναγνώριση του δημιουργικού έργου τους για την εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και ως ελάχιστη συνεισφορά στην εξωστρέφεια που πρέπει να διακρίνει τις ενέργειές μας. Το ΕΙΕΠ επέλεξε φέτος να τιμήσει Έλληνες που προβάλλουν διεθνώς τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, 4 προσωπικότητες παραχώρησαν συνέντευξη στο ΕΙΕΠ, και συγκεκριμένα οι: Μανώλης Δερμιτζάκης, Αντιπρόεδρος στην GlaxoSmithKline στον τομέα της υπολογιστικής βιολογίας, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, Βυζαντινολόγος ιστορικός, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, και Νίκος Αλιάγας, Παρουσιαστής.

Τα πρόσωπα που τίμησε το ΕΙΕΠ είναι, όπως επισημαίνει, σύμβολα προόδου και έμπνευσης, που πορεύονται με αξιοπρέπεια, ακεραιότητα και επιμονή στον δρόμο της αριστείας.