Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Teleperformance Greece λαμβάνει την πιστοποίηση «Great Place to Work». εβδομήντα μία επιπλέον θυγατρικές του ομίλου Teleperformance έλαβαν αυτήν τη διάκριση για το 2023, οκτώ περισσότερες συγκριτικά με τον αριθμό των θυγατρικών που απέκτησαν την πιστοποίηση το 2022.

Στο φετινό κάλεσμα προς απάντηση της έρευνας, ανταποκρίθηκαν πάνω από 220.000 εργαζόμενοι, 18.000 περισσότεροι σε σχέση με το 2022, αξιολογώντας θετικά τα εργασιακά περιβάλλοντα της Teleperformance, μεταξύ των οποίων και αυτό της Teleperformance Greece.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα, ενδεικτικά, το 95% των υπαλλήλων της εταιρείας δηλώνει ότι εργάζεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, ενώ πάνω από το 92% πιστεύει ότι υπάρχει δίκαιη μεταχείριση για το σύνολο των εργαζομένων.

«Αυτό που κάνει σπουδαία την εταιρεία μας είναι τα ίδια τα μέλη της, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά για να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας», δήλωσε η Charlotte Foucteau, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Teleperformance Greece.