Στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας, με επικεφαλής τον Στέλιο Ζωντό

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας, με έμφαση στα μετρήσιμα αποτελέσματα: Υποστήριξη λανσαρισμάτων προϊόντων/υπηρεσιών, κοινωνική υπευθυνότητα, διαχείριση κρίσεων, ψηφιακή επικοινωνία, διαχείριση traditional και on line media, διαχείριση αλλαγής εταιρικής κουλτούρας, media monitoring με ποιοτική αξιολόγηση, media relations βάση πραγματικών αναγκών των πελατών, media training με πρότυπο υλικό φτιαγμένο για την ελληνική πραγματικότητα.

Την ομάδα της εταιρείας απαρτίζουν έμπειρα στελέχη της The Newtons Laboratory, τα οποία διατηρούν τα καθήκοντά τους και στην μητρική εταιρεία: Ο Στέλιος Ζωντός, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής, ο Χρήστος Βαλταδώρος, με εμπειρία στην εταιρική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων και η Άννα-Μαρία Καλλιανού με εμπειρία στη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις. Επίσης στην ομάδα εντάσσονται και νέα στελέχη, όπως ο Στέλιος Σοφιανός με εμπειρία στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Kate Zherebtsova προερχόμενη από την MS&L Αγγλίας με διεθνή εμπειρία στο digital strategy και η Σοφία Λιλίτση με εμπειρία στη δημιουργία και διαχείριση digital content.

Συνολικά, η ομάδα διαθέτει εμπειρία σε τομείς όπως finance και επενδύσεις, Telco’s, τεχνολογία, ενέργεια, retail, τρόφιμα, φάρμακα, αγροτική οικονομία. Η Gravity The Newtons τοποθετείται από τους δημιουργούς της ως μια εταιρεία επικοινωνίας «η οποία δουλεύει με στόχο το αποτέλεσμα και όπλα την κατανόηση της εποχής και τη δύναμη της ιδέας». Στεγάζεται στην Καστοριάς 4 στο Γέρακα και διαθέτει site στη διεύθυνση www.gravitythenewtons.gr.