Το vegantimes.gr απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Vegan Site της διοργάνωσης των Vegan Awards 2022. Η διάκριση αυτή αποτυπώνει την πορεία και τη συνεχή προσπάθεια της Vegan Times να αποτελεί, όπως επισημαίνει, την πιο αξιόπιστη πύλη πληροφόρησης και τον καθημερινό διαδικτυακό τόπο επίσκεψης του vegan και vegan friendly κοινού.

Η CEO της Vegan Times, Μαίρη Μανωλέλλη, δήλωσε: «Ο βίγκαν τρόπος ζωής δεν αποτελεί άλλη μία εφήμερη τάση/μόδα και αυτό γίνεται πρόδηλο από την αυξανόμενη υιοθέτηση των βίγκαν αξιών από τους ανθρώπους σε όλη την υφήλιο η οποία αντανακλάται στη συνεχή κυκλοφορία νέων προϊόντων.

Χαιρετίζουμε τον θεσμό των Vegan Awards που ενισχύουν και αναδεικνύουν την vegan επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και ευχαριστούμε την Κριτική Επιτροπή για την χρυσή διάκριση. Η Vegan Times συνεχίζει το έργο της με αμείωτο ρυθμό με στόχο τη δημιουργία μίας νέας, πιο ηθικής και περιβαλλοντικά υπεύθυνης μορφής κατανάλωσης που έχει στο επίκεντρό της τον σεβασμό προς τη ζωή όλων των έμβιων όντων».