Το τμήμα Business Solutions της LG διακρίθηκε με Gold βραβείο στα «Tourism Awards 2024» και στην κατηγορία «Best New solution for tourism», για την παροχή της προηγμένης, συνδυαστικής ξενοδοχειακής λύσης κλιματισμού, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού που εγκαταστάθηκε στο Grecotel The Dolli at Acropolis.

Η LG Business Solutions, αναγνωρισμένη για τις πρωτοποριακές λύσεις κλιματισμού, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, συνεργάστηκε με το Grecotel The Dolli at Acropolis για την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών που εξασφαλίζουν χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, εξοικονόμηση ενέργειας και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία.

«Το Gold βραβείο στα Tourism Awards 2024 αποτελεί απόδειξη της σταθερής δέσμευσης της LG Electronics Hellas να προσφέρει τις βέλτιστες τεχνολογίες και λύσεις στον κλάδο της φιλοξενίας», δήλωσε ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas.

«Η συνεργασία μας με το Grecotel The Dolli at Acropolis αναδεικνύει την ικανότητά μας να παρέχουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ενεργειακή αποδοτικότητα, τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα».