Μέσω ενός video, το σενάριο και την παραγωγή του οποίου επιμελήθηκε η Giraffes in the Kitchen, η ActionAid μας προτρέπει να ανακαλύψουμε το Επίκεντρο, ένα κέντρο στήριξης για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και κοινωνικό αποκλεισμό.

Μέσω ενός video, το σενάριο και την παραγωγή του οποίου επιμελήθηκε η Giraffes in the Kitchen, η ActionAid μας προτρέπει να ανακαλύψουμε το Επίκεντρο, ένα κέντρο στήριξης για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και κοινωνικό αποκλεισμό. Το βίντεο παρουσιάζει τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που προσφέρονται δωρεάν στο κέντρο, τα οποία έχουν ως στόχο την κινητοποίηση και την ενδυνάμωση κοινωνικά αποκλεισμένων εφήβων.

Με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, το κοινό έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει το Επίκεντρο, στο οποίο τα παιδιά και οι οικογένειές τους, μέσα από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προγραμμάτων που προσφέρονται δωρεάν, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο παρουσιάζεται το πρόγραμμα Beyond Goals, πρεσβευτές του οποίου είναι οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, τροπαιούχος του EURO 2004, και Θωμαή Βαρδαλή, Πρωταθλήτρια του ΠΑΟΚ.