Με ποδηλατικό event στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Στις 7 Οκτωβρίου, η KLM έγινε η πρώτη αεροπορική στον κόσμο που γιόρτασε την 100ή επέτειό της, λειτουργώντας με το ίδιο, αρχικό όνομα.

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων, πραγματοποιήθηκαν πολλές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Στην Αθήνα, η εταιρεία με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, οργάνωσε ποδηλατικό αγώνα στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Στο  Bike-Run συμμετείχαν 50 νικητές που αναδείχθηκαν μέσα από social media διαγωνισμό και οι διαγωνιζόμενοι ακολούθησαν μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, γιορτάζοντας με έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Εμψυχωτής τους ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης. Στο σημείο του τερματισμού ο εορτασμός κορυφώθηκε με επετειακή τούρτα και με κλήρωση, μέσα από την οποία αναδείχθηκαν 5 τυχεροί που κέρδισαν από ένα ξύλινο ποδήλατο Coco-Mat, 4 αεροπορικά εισιτήρια για το Άμστερνταμ με την KLM και διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Coco-Mat.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Air France-KLM για Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, Γιάννης Πανταζόπουλος, δήλωσε: «Στόχος μας είναι η κάθε μας ενέργεια να αντανακλά τις υψηλές αξίες της εταιρείας σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, με καινοτόμες ιδέες και δράσεις. Είναι μεγάλη μας χαρά που γιορτάσαμε τα γενέθλια της KLM στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και με αυτόν τον συμβολικό τρόπο και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν».