Εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις και τάσεις της αγοράς δια στόματος των στελεχών της, στα «25 χρόνια DailyFax»!

Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν… Ασφαλώς η μείωση της φορολογίας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη του κλάδου μας.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… Η αναγνώριση της αξίας των Δημοσίων Σχέσεων. Σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής και ηθικής κρίσης για το σύνολο της ελληνικής αγοράς, η παροχή υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων ήταν η ασφαλέστερη, πιο συμφέρουσα και αποτελεσματικότερη επικοινωνιακή λύση για τις επιχειρήσεις.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι… Επιτέλους ήρθε! Είναι ο απογευματινό «καφές» της ενημέρωσης του χώρου μας.

Θυμάμαι μια φορά που το DailyFax έγραψε ότι… «Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή του DF μέσω φαξ θα σταματήσει και θα γίνεται μέσω e-mail». Ήταν το τέλος μίας εποχής. Τη δεκαετία του ’90, νεοεισερχόμενος στην Action Hellas, θυμάμαι όταν ερχόταν κάθε απόγευμα γύρω στις 16:00 στο φαξ, το διάβαζα, στη συνέχεια το μοίραζα σε όλα τα στελέχη της εταιρείας και βέβαια σχολιάζαμε τις κυριότερες ειδήσεις. Επίσης θυμάμαι πάντα την χαρά και τον ενθουσιασμό μου για τις πολλοστές φορές που τα new business της Action Hellas έγιναν πρώτη είδηση!

Το DailyFax για μένα είναι… Εξάρτηση!