Με στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε όλο το φάσμα του e-commerce, η BestPrice παρουσίασε μια ακόμη λύση της με στόχο την αναβάθμιση του οικοσυστήματος των brands της. Και ενώ η πρώτη έκδοση του «BestPrice for Brands» θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του μήνα, μια σειρά πρόσθετων σχετικών υπηρεσιών αναμένεται να «ξεκλειδώνουν» προοδευτικά. Τη νέα πλατφόρμα, τους στόχους και τις προοπτικές της περιγράφει στο DailyFax ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO, The Best Company SA.

DailyFax: Τι ακριβώς είναι το BestPrice for Brands και ποια η καινοτομία που φέρνει στην ελληνική αγορά; 

Γιώργος Παπαδάκης, CEO, The Best Company SA

Γιώργος Παπαδάκης: Το «BestPrice for Brands» είναι μία νέα πλατφόρμα, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το κεντρικό σημείο παροχής πληροφοριών και υπηρεσιών σε brands, τα οποία δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Σε αυτό το νέο περιβάλλον, στα πρότυπα της ήδη επιτυχημένης πλατφόρμας για τα συνεργαζόμενα καταστήματα «BestPrice for Merchants», τα brands αποκτούν πρόσβαση σε χρήσιμα δεδομένα και insights, καθώς και σε μια σειρά υπηρεσιών που θα συντελέσουν στην αναβάθμιση της παρουσία τους στο  οικοσύστημα του BestPrice. Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα αυτού του είδους στην Ελλάδα, η οποία αποσκοπεί να αποδώσει στα brands ενεργό ρόλο, ανάγοντάς τα σε «first-class» citizens στο BestPrice. Το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί για το εγχείρημα είναι ήδη μεγάλο και αναμένουμε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο μετά το επίσημο λανσάρισμα της πρώτης έκδοσης της υπηρεσίας, το αμέσως επόμενο διάστημα.

DF: Σε ποιους απευθύνεται και ποιες είναι οι σημαντικότερες δυνατότητες που προσφέρει;

Το «BestPrice for Brands» είναι σχεδιασμένο για τις εταιρείες που εκπροσωπούν την κάθε μάρκα στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για κατασκευαστές είτε για εισαγωγείς. Μέσω της πλατφόρμας, θα παρέχονται καινοτόμες υπηρεσίες στα 30.000+ brands που συμμετέχουν στο BestPrice, ενώ, παράλληλα, θα επιτυγχάνεται η οργανική διασύνδεσή τους με τους καταναλωτές και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Κάθε brand θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την εικόνα του, να ενημερώνει και να αλληλεπιδρά με τους τελικούς καταναλωτές, να ενδυναμώσει την παρουσία του επίσημου δικτύου μεταπωλητών και να έχει πρόσβαση σε χρήσιμα data και insights, καθώς και υπηρεσίες διαφήμισης.

DF: Πού εστιάζουν τα μελλοντικά σας σχέδια για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, αλλά και γενικότερα; 

H πρώτη έκδοση του «BestPrice for Brands» θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του μήνα, ενώ σταδιακά θα «ξεκλειδώνουν» μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες θα προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στα brands που θα αξιοποιούν την πλατφόρμα. Στόχος μας ανέκαθεν ήταν να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλο το φάσμα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Γνώμονας ανάπτυξης αυτών των υπηρεσιών είναι η διάχυση αξίας και οφέλους στο σύνολο των stakeholders, εδραιώνοντας οργανικές σχέσεις μεταξύ τους. Το «BestPrice for Brands» αποτελεί ένα ακόμα φιλόδοξο έργο μας προς αυτήν την κατεύθυνση.