Πρόκειται για το «Θεσμό Αγάπης» της Cosmote, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας. Στο πλαίσιο της ενέργειας, σημαντικό μέρος των εσόδων από τα SMS, και για πρώτη φορά και από τα MMS, της Πρωτοχρονιάς, θα διατεθούν σε φορείς που παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά.

Για το 2011, η Cosmote θα διαθέσει μέρος των εσόδων, από τα μηνύματα που θα σταλούν από τις 00:00 έως τις 07:00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, σε ιδρύματα για παιδιά από ολόκληρη τη χώρα, όπως «Ανοιχτή Αγκαλιά», Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ΕΛΕΠΑΠ, «Φλόγα», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη», «Μέριμνα παιδιού», στη Θεσσαλονίκη και Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες επαρχίας Νάξου.

Επιπλέον, για ακόμη μια χρονιά, η Cosmote θα προσφέρει σε κοινωφελή οργανισμό για το παιδί, το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η Μέλισσα» στην Κέρκυρα, το ποσό που θα αντιστοιχούσε στην αγορά επιχειρηματικών δώρων για τα Χριστούγεννα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει η Cosmote Ρουμανίας καθώς και η ΑMC στην Αλβανία.