Το Gazzetta ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της επισκεψιμότητας, όπως επισημαίνει, για το 2021. Συγκεκριμένα, κατέγραψε ρεκόρ επισκεψιμότητας για τον κάθε μήνα ξεχωριστά, με βάση τις επίσημες μετρήσεις των Google Analytics. Ο μέσος όρος μηνιαίων χρηστών για το 2021 είναι 6.047.112, «αποδεικνύοντας ότι πάνω από 6 εκατ. αναγνώστες εμπιστεύονται το Gazzetta κάθε μήνα για την αθλητική τους ενημέρωση και όχι μόνο».

Ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος, CEO της Liquid Media, αναφέρει σχετικά: «Η εταιρεία μας στηρίζει την παραγωγή premium πρωτογενούς περιεχομένου και δεσμεύεται και για την τρέχουσα χρονιά να μείνει πιστή στη στρατηγική της που της χαρίζει μία από της εξέχουσες θέσεις στην αγορά των digital μέσων στην χώρα μας. Το Gazzetta κάθε χρονιά μας κάνει περήφανους και μας εμπνέει να επενδύουμε κατάλληλα για την ανοδική του πορεία».

Αντίστοιχα, ο Editor in Chief του Gazzetta, Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Το 2021 ήταν μια χρονιά που, μέσα από δύσκολες και για τον αθλητισμό συνθήκες το Gazzetta συνέχισε να αναπτύσσεται και να αποδεικνύει, πως όταν θέλεις να είσαι κορυφαίος στον τομέα σου, οφείλεις να επενδύεις στα πάντα. Ρεπορτάζ, πρωτογενές περιεχόμενο, video παραγωγές, live αγώνες, podcasts, αποστολές, συνεντεύξεις. Το Gazzetta ήταν παντού και οι πρωταγωνιστές ήταν πάντα σε αυτό».