Την ενέργεια με τίτλο «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων», διοργανώνει η Kaiser με στόχο να αναδείξει, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τοπικούς «θησαυρούς» και προϊόντα από τη χώρα μας. Η ενέργεια περιλαμβάνει ένα γαστρονομικό οδοιπορικό σε Κάσο, Λειψούς, Χίο, Λήμνο, Μέτσοβο, Δράμα, Κοζάνη, Μεσολόγγι και άλλους προορισμούς, παρουσιάζοντας τοπικά προϊόντα.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται αλλαντικά, όπως το σαλτσίσι Τήνου και το απάκι Κρήτης, καθώς και τυριά, όπως το ταλαγάνι Μεσσηνίας ή το τσεμπέρι σπηλιάς Ιθάκης. «Η παραγωγή μιας Kaiser, άλλωστε, είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά», καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση. Το κοινό μπορεί να ακολουθήσει τη διαδρομή στα Instagram, Facebook και YouTube της Kaiser.