«Θέλει τρέλα και πείσμα να τολμάς ν’ αλλάξεις το σπίτι σου, τη γειτονιά σου, το χωριό σου, τον κόσμο. Θέλει πολλή τρέλα, για να βάλεις τον άλλον πριν από ‘σένα. Και κιλά από πείσμα, για να πιστέψεις πως το μικρό καλό που κάνεις, όχι μόνο δεν είναι μάταιο, είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι κι εσύ καλά. Αλλά ξέρετε κάτι; Στην Ελλάδα, μας περισσεύει και η τρέλα και το πείσμα».

Η BBDO ξεκινώντας από την ελληνικότητα που ζει κι αναπνέει στην καρδιά της Φιξ Ελλάς, θέλησε να αναδείξει μια άλλη πλευρά της Ελλάδας μέσα από τη νέα της καμπάνια. Αυτής που δουλεύει σιωπηλά, ξεπερνά τον εαυτό της αλλά δεν φωνάζει, της ήρεμης δύναμης που από πείσμα και τρέλα θα δίνει πάντα το παραπάνω: «Κι οι λόγοι δεν είναι μεγάλοι και φαντασμαγορικοί. Είναι η απλή αλλά τόσο βαθιά διαπίστωση, ότι ανήκουμε εδώ. Κι αν δεν είναι δική μας δουλειά να πάνε όλα καλά, τότε ποιανού είναι;».

Με τους εμβληματικούς στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, «από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα, γιατί ανήκω εδώ», η Φιξ Ελλάς παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων που κυνηγούν τους στόχους τους ή αγωνίζονται για το πάθος τους χωρίς να ξέρουν απαραίτητα πού θα τους βγάλει, αλλά ακολουθώντας το όραμά τους.

Ιστορίες που παρασύρουν με τη μεταδοτική τους αισιοδοξία. Την παραγωγή της ταινίας επιμελήθηκε η Picky Productions και ο σκηνοθέτης Ευθύμης Σανίδης. Η νέα καμπάνια, που παρουσιάζει και τις ανανεωμένες συσκευασίες Φιξ Ελλάς, θα αναπτυχθεί και στον digital κόσμο με νέα edits, banners και social assets.