Η ΙΔΕΑ H Frank&Fame εγκαινίασε τη συνεργασία της με την EΨΑ μέσα από μια νέα τηλεοπτική καμπάνια. Στο τηλεοπτικό σποτ, πρωταγωνιστές είναι μία οικογένεια ταξιδιωτών που αναζητούν λίγη δροσιά μέσα στο λιοπύρι του καλοκαιριού κάπου στην ύπαιθρο.

Ανακαλύπτουν μια «ονειρεμένη» χωριάτικη αυλή, με παχύ ίσκιο και δύο τραπεζάκια και παραγγέλνουν κρύες πορτοκαλάδες, σε μια «καλοσυνάτη» κυρία που τους υποδέχεται. Η κυρία τούς σερβίρει με χαρά παγωμένες πορτοκαλάδες και λεμονάδες EΨΑ Ζer0. Όταν έρχεται η στιγμή για τον λογαριασμό, διαπιστώνουν έκπληκτοι ότι έχουν καθίσει σε ένα σπίτι, και όχι μαγαζί, και ότι ουσιαστικά δέχτηκαν το γενναιόδωρο και φιλόξενο κέρασμα μιας αυθεντικής οικοδέσποινας της ελληνικής επαρχίας.

Η καμπάνια, εκτός από την τηλεόραση, αναπτύσσεται στο διαδίκτυο, στο ραδιόφωνο, στα έντυπα, αλλά και υπαίθρια, σε στάσεις λεωφορείων και λεωφορεία. Το δημιουργικό «υπογράφει», όπως αναφέρθηκε, η Frank & Fame, την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε η Stefi Productions, ενώ τον ήχο επιμελήθηκε η Rabbeats Music.