Σημαντική δημοσιότητα καταγράφει ήδη η ενέργεια

Συγκεκριμένα, το buldoza.gr «έψαλλε» τα κάλαντα σε rap mode στο food court του Athens Mall το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου. Τριάντα χορευτές, τραγουδιστές και κομπάρσοι είχαν κρυφτεί στο χώρο εστίασης του εμπορικού κέντρου στον 3ο όροφο, μεταξύ αυτών τραγουδιστές, χορευτές και κομπάρσοι, ενώ 6 κρυφές κάμερες και ασύρματα μικρόφωνα κατέγραφαν το event.

Οι τραγουδιστές είναι οι beat boxers «Word of Mouth», o rapper Λάγνης και η Σοφία Σαρρή και η Νατάσσα Μυνδρινού, ενώ συμμετείχε και η χορευτική ομάδα Κινητήρας. Το σχετικό video έχει ανέβει στο Youtube και ήδη έχει αποκτήσει σημαντική δημοσιότητα σε social media όπως το Facebook σε blogs, κτλ, ενώ προβλήθηκε και στις ειδήσεις του Star Channel.

Μάλιστα, σε διάστημα 3 ημερών είχε πάνω από 1.200 «shares» στο Facebook, 50 posts και άρθρα και 35 tweets, και περισσότερα από 7.000 views στο YouTube. Αξίζει να σημειωθεί ότι το event δεν είχε καθόλου branding. Την παραγωγή υλοποίησε η Showhat, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε η ομάδα «The Core». Creative Director του project είναι ο Guy Krief. Το flashmob είναι μία νέα τάση, όπου σε χώρους που συνωστίζεται κόσμος στήνεται ένα ξαφνικό performance, ενώ δημιουργείται και video clip για το ΥouΤube.