«Έχουμε συνδυάσει την άνοδό μας με τα Best in Pharmacy» λέει ο Πρόεδρος της εταιρείας Χ. Φαρμάκης.

Σε πλήρη αναπτυξιακή και εξαγωγική δραστηριότητα βρίσκεται η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία FITO+, όπως δηλώνει ο Πρόεδρος της εταιρείας Χρήστος Φαρμάκης με αφορμή την συμμετοχή της εταιρείας για 2η χρονιά στον θεσμό των βραβείων Best in Pharmacy. Όπως επισημαίνει, η FITO+ λανσάρει νέα προϊόντα και συσκευασίες, επενδύει σε ανανεωμένο πρόγραμμα merchandising και digital marketing, ενώ έχει επίσης λανσάρει και μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια.

Με επίκεντρο την ελληνική φύση και την επιστημονική κατάρτιση των φαρμακοποιών της, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη και στην εξαγωγική δραστηριότητα, αξιοποιώντας συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης. «Αυτά και πολλά άλλα, συνθέτουν το νέο πρόσωπο της FITO+», επισημαίνει ο Χ. Φαρμάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία συμμετέχει φέτος για 2η χρονιά στον θεσμό των βραβείων Best In Pharmacy: «Έχουμε συνδυάσει την άνοδο της εταιρείας μας με τα εν λόγω βραβεία. Η περσινή, πρώτη για εμάς συμμετοχή ήταν το εφαλτήριο για να γνωστοποιήσουμε την ποιοτική δουλειά μας, τόσο στους συναδέλφους μας φαρμακοποιούς όσο και ευρύτερα στο ελληνικό κοινό», τονίζει ο ίδιος στο f.daily.