Ο Κώστας Καπαρός θα εργασθεί πάνω σε αληθινό brief της Ford

Η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως το επίπεδο δουλειάς σύμφωνα με τους κριτές, ήταν υψηλότερο από ποτέ.  Σε πείσμα της γενικότερης απαισιοδοξίας των καιρών, οι διοργανωτές επιβράβευσαν το καλύτερο portfolio με ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για 7 ημέρες, όπου ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα παγκοσμίως.
 
Ο πρώτος Portfolio Night All Star είναι ο Κώστας Καπαρός, ένας 25χρονος designer ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ελληνική διαφημιστική κοινότητα και θα εργασθεί πάνω σε ένα αληθινό brief της Ford στη Νέα Υόρκη. Η διαδικασία επιλογής σύμφωνα με τους κριτές ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του εξαιρετικού επιπέδου της δουλειάς. Οι τρεις επικρατέστεροι, κλήθηκαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους για μία τελευταία φορά, κάτω από τα 25 «σκληρά» βλέμματα των Creative Directors του event.

Οι μικρές λεπτομέρειες και η μεγαλύτερη πολυμορφία  στις δουλειές ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Κώστα Καπαρό την πρώτη θέση. Η διεθνής διοργάνωση έγινε από το Art Directors Club. Παγκόσμιοι χορηγοί του event ήταν οι: iStockphoto, Pantone και VCU. Brandcenter.