Πρόκειται για παγκόσμια γιορτή μόδας που θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου

Από το Λονδίνο στο Παρίσι, από τη Νέα Υόρκη στο Μουμπάι, από το Πεκίνο στο Μιλάνο, κι από τη Μόσχα στην Αθήνα, οι δημιουργοί της Vogue, celebrities, καταστήματα και  boutiques μόδας, «θα μοιραστούν την αγάπη τους για τη μόδα και την χαρά που αυτή μας προσφέρει, με σκοπό τη στήριξη και αναθέρμανση της αγοράς”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση.

Η Έλενα Μακρή, διευθύντρια της ελληνικής Vogue, δήλωσε σχετικά: «Με μια βραδιά αφιερωμένη στο shopping, η Vogue θέλει να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι σε πείσμα των δύσκολων καιρών, η μόδα έχει μέλλον γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Vogue αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα καταστήματα μόδας και τους καταναλωτές. Στις 10 Σεπτεμβρίου η αγορά θα «συμμαχήσει” υπέρ της μόδας και η Vogue θα ανταμείψει την επιχειρηματικότητα και την ευρηματικότητα που χαρακτηρίζει τον κλάδο ώστε να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν με αισιοδοξία”.

«Στόχος μας είναι τα πολυκαταστήματα, τα flagship stores και οι boutiques να συντονιστούν εκείνη τη βραδιά, ώστε να προσφέρουν στους καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη από εκπλήξεις, events και προσφορές” συνεχίζει η ανακοίνωση.
Όλες οι εκδόσεις της Vogue ανά τον κόσμο που θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία θα προβάλλουν το Fashion’s Night Out μέσα από τα τεύχη του περιοδικού και το διαδίκτυο. Εκτός της Ελλάδας, στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οι εκδόσεις της Vogue στις Η.Π.Α., την Αγγλία, την Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία, Ινδία, Ταϊβάν, Ρωσία και Ιαπωνία.

Πληροφορίες και νέα από κάθε χώρα που συμμετέχει στο event θα αναρτώνται στο διαδίκτυο, σε κοινή διεύθυνση που σύντομα θα ανακοινωθεί. Η Vogue ιδρύθηκε το 1892 και θεωρείται η βίβλος της παγκόσμιας μόδας.