Το Queen.gr φιλοξένησε το Vol.2 των Fashion Week Talks με τίτλο «The Fun Side of Style», με την υποστήριξη της Coca-Cola Light και της Braun Household, την Τετάρτη, 13 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικοί από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της τέχνης, παρακολούθησαν ένα απολογιστικό video με τις τάσεις που ξεχώρισαν στις Fashion Weeks και συζήτησαν για τη διασκεδαστική πλευρά της ομορφιάς. Μετά το καλωσόρισμα της Editor in Chief του Queen.gr, Διονυσίας Καλαποθαράκου, οι προσκεκλημένοι, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν ένα live act, κατά το οποίο ο street artist Στέφανος Παπαδήμος (aka Sdeviano) δημιούργησε ζωντανά 2 wearable έργα τέχνης και συνομίλησε με τη fashion editor του Queen.gr, Ναταλία Κατσακιώρη, για το street art και τη μόδα.

Στο τέλος της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την πιο «χρηστική» πλευρά της μόδας από τη Braun Household και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους, συντροφιά με μία Coca-Cola Light και γλυκά από το ζαχαροπλαστείο Fresh.