Μια βραδιά δημιουργίας, στην οποία η σοκολάτα είχε την τιμητική της, επεφύλαξαν η Puratos Hellas και η βελγική σοκολάτα Belcolade, με επίσημο προσκεκλημένο τον Belcolade Master Chocolatier και M.O.F. Stéphane Leroux.

Ο Stéphane Leroux παρουσίασε γλυπτά από βελγική σοκολάτα Belcolade.

Μια βραδιά δημιουργίας, στην οποία η σοκολάτα είχε την τιμητική της, επεφύλαξαν η Puratos Hellas και η βελγική σοκολάτα Belcolade, με επίσημο προσκεκλημένο τον Belcolade Master Chocolatier και M.O.F. Stéphane Leroux. Συγκεκριμένα, ο Stéphane Leroux επιμελήθηκε έργα τέχνης από σοκολάτα, τα οποία κόσμησαν την κεντρική αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Κεντρικό θέμα της βραδιάς και των εκθεμάτων ήταν το θαλάσσιο στοιχείο στην ελληνική κουλτούρα, με επίκεντρο τη μυθική μορφή του Ποσειδώνα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Αντώνης Σαλεβουράκης, Γεν. Διευθυντής της Puratos Hellas, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινώντας από τις Βρυξέλλες περίπου 100 χρόνια πριν, είμαστε υπερήφανοι που τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας διατίθενται πλέον σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και οι πελάτες μας αναγνωρίζουν σαν αξιόπιστους συνεργάτες στην καινοτομία».