Πρόκειται για εταιρική ποδηλατοδρομία, στην οποία συμμετέχουν 200 περίπου ομάδες από 12 διαφορετικούς κλάδους (τηλεπικοινωνίες, υγεία, ασφάλιση, αυτοκίνητο, τράπεζες, αθλητισμό, διαφήμιση, κλπ). Την Κυριακή 17 Ιουνίου, 800 και πλέον ποδηλάτες αγωνίστηκαν μπροστά σε περισσότερους από 2.000 θεατές, διανύοντας συνολική απόσταση περίπου 40 χλμ. Nικήτρια αναδείχθηκε η Renault – Dacia 1 Team.

NEAL’S YARD REMEDIES-ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ
H Neal’s Yard Remedies εγκαινίασε πρόσφατα την παρουσία της στο νέο χώρο «Carelab by Attica» εντός του Attica στο Golden Hall. Πρόκειται για το νέο τμήμα δερμοκαλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό concept αφού για πρώτη φορά σε ελληνικό πολυκατάστημα δημιουργείται ειδικό τμήμα αφιερωμένο σε παραφαρμακευτικά προϊόντα. Με αφορμή το νέο κατάστημα, η Neal’s Yard Remedies προσφέρει δωρεάν μία mini οργανική περιποίηση 16 με 21 Ιουλίου.

DIAGEO-EVENT
Η Belvedere Vodka της Diageo, παρουσίασε τις νέες τάσεις στο mixology σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τέλη Ιουνίου, στη Μύκονο. Στο Interni, bartenders από όλο το νησί παρακολούθησαν την παρουσίαση και ενημερώθηκαν από την Global Brand Ambassador της Belvedere Vodka, Allison Dedianko και τους εκπροσώπους του τμήματος των Reserve Βrands της Diageo Hellas για τις νέες τάσεις γύρω από τον κόσμο των cocktails. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, οι ομάδες διαγωνίστηκαν με στόχο τη δημιουργία ενός cocktail με Belvedere Vodka.