Η Benjamin Moore, αμερικανική εταιρεία αρχιτεκτονικών χρωμάτων, εγκαινιάζει μια νέα εποχή, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισάγονται, υπό τη διανομή του ομίλου Βογιατζόγλου, προϊόντα κατασκευασμένα στην Αμερική με την τεχνολογία Gennex.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσίασε τη δύναμη του χρώματος στην αρχιτεκτονική, στο event «The Power of Color» στο Ωδείο Αθηνών, σε συνεργασία με την Design Ambassador και με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, της τέχνης, της οπτικής επικοινωνίας, του lighting design και του κόσμου των υλικών.

Ο χώρος του Ωδείου Αθηνών μεταμορφώθηκε σε ένα stage με πρωταγωνιστές το χρώμα και το φως, και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, ενώ η Benjamin Moore παρουσίασε, όπως κάθε χρόνο, το χρώμα της χρονιάς για το 2023: το Raspberry Blush 2008-30.

Οι καλεσμένοι, στο ειδικά διαμορφωμένο color studio, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο των ζωντανών αποχρώσεων της Benjamin Moore μέσα από ένα διαδραστικό «παιχνίδι» επιλογής της ιδανικής απόχρωσης για κάθε χώρο.