Αναγνωρίζοντας την πρωτοπορία, την αποτελεσματικότητα και τη δυναμική του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων στη χώρα μας, τα Event Awards πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες. Στο υψηλότερο βάθρο βρέθηκαν οι Yard, V+O Communication, Athens Digital Arts Festival, Nike και Aegean.

Αναγνωρίζοντας την πρωτοπορία, την αποτελεσματικότητα και τη δυναμική του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων στη χώρα μας, τα Event Awards πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες. Στο υψηλότερο βάθρο βρέθηκαν οι Yard, V+O Communication, Athens Digital Arts Festival, Nike και Aegean.

Τα Event Awards 2020, ο θεσμός των βραβείων που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα τελευταία 5 χρόνια στη χώρα μας τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στον χώρο των εκδηλώσεων, ολοκληρώθηκε φέτος με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.eventawards.gr.

Μπορεί η φετινή διοργάνωση να μην χαρακτηρίστηκε, όπως άλλες χρονιές, από μία λαμπερή τελετή απονομής, αλλά προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες, εξακολουθεί να αναδεικνύει τα έργα και τους ανθρώπους που επενδύουν στη δημιουργία, την καινοτομία, την τεχνολογία και προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεις.

Οι νικητές των υψηλότερων θέσεων στο βάθρο αποτελούν αδιαμφισβήτητα παράδειγμα επιχειρηματικής αριστείας. Πρόκειται για εταιρείες που συνεχίζουν να εμπνέουν και να θυμίζουν ότι οι εκδηλώσεις προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και επικοινωνούν με τρόπο δημιουργικό και αποτελεσματικό το μήνυμα μιας μάρκας, ενός οργανισμού ή μιας ομάδας. Τα Event Awards διοργανώνονται από την BOUSSIAS και το Marketing Week, ενώ χορηγός φέτος ήταν η Coneq Hellas.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Οι μεγάλες διακρίσεις απονεμήθηκαν ως εξής:

 • Event Production Company of the Year: Yard
 • Agency of the Year: V+O Communication
 • Event Organiser of the Year: Athens Digital Arts Festival
 • Event Marketer of the Year: Nike
 • Event of the Year: Aegean ΝΕΟ 320 Revelation Event

PLATINUM AWARDS
Tα Event Awards επιβράβευσαν τις καλύτερες ενέργειες, απονέμοντας στις υποψηφιότητες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία τα Platinum βραβεία. Στο πλαίσιο αυτό, με Platinum βραβείο διακρίθηκαν οι παρακάτω:

 • Η Yard απέσπασε 3 Platinum στις ενότητες:
  • Brands & Experiences για τον πελάτη Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα και το EPP-Manfred Weber’s Election Campaign Launch Event
  • Corporate Events για τον πελάτη της Nike Global και το Nike Zoom Freak I Launch – Zappeion Unveil Event
  • Event Partners / Suppliers για το Aegean NEO 320 Revelation Event που υλοποίησε για την Aegean Airlines και το PR Agency V+O Communication.
 • Στην ενότητα Best Events/ Thematical, το Platinum κέρδισε η διοργάνωση «15 Years Anniversary Athens Digital Arts Festival» που υλοποίησαν το Athens Digital Arts Festival, ο Δήμος Αθηναίων-ΕΤΕΑΕΠκαι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
 • Η εταιρεία ZeniΘ απέσπασε το Platinum βραβείο στην ενότητα Sponsorships για το My energy run.
 • Στην ενότητα Marketing & Communication, το Platinum βραβείο απέσπασε ο ΟΠΑΠ, ο οποίος παρουσίασε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Momentum Athens το έργο «Η Πρώτη Διαδραστική Υπόγεια Διάβαση στην Ελλάδα».

ΤΑ GOLD ΒΡΑΒΕΙΑ

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης απονεμήθηκαν και Gold βραβεία, σε πληθώρα εταιρειών και projects.

Στην Ενότητα Best Events / Thematical,

 • H Κωτσόβολος, Dixons South East Europe απέσπασε δύο Gold βραβεία σε δύο διαφορετικές κατηγορίες για το «Better Life Challenge Announcent @ Singularity».
 • Οι Athens Digital Arts Festival/ Ίδρυμα Ευγενίδου απέσπασαν Χρυσό βραβείο για το «Extending Reality CoExistence Art Science Technology»
 • Oι Athens Digital Arts Festival/Δήμος Αθηναίων/Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Αθήνας (ΟΠΑΝΔΑ)/ «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για το «Athens Christmas Light Festival»
 • Oι Athens Digital Arts Festival/Δήμος Αθηναίων/ΕΤΕΑΕΠ/ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το «15 Years Anniversary Athens Digital Arts Festival».
 • Χρυσό βραβείο απέσπασαν και οι ΟΠΑΠ/Libero S&T/Ikon Porter Novelli για το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ.

Στην Ενότητα Brands & Experiences, με Gold βραβείο διακρίθηκαν οι

 • Yard/Nike Global για το «Nike Zoom Freak I Launch | Sepolia Celebration»,
 • H ZeniΘ με το «Αctivation room «Living with Energy Efficiency»»
 • Oι Yard/ Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα για το «EPP – Manfred Weber’s Election Campaign Launch Event»
 • H Lidl Ελλάς για το «The Lidl Skills Trap Escape Room Challenge».

Στην Ενότητα MICE, Χρυσή διάκριση απέσπασαν οι Yard/Καθημερινή για το «Κ* Inspiration by Kathimerini».

Στην Ενότητα Corporate Events, Gold βραβείο απονεμήθηκε στους:

 • Lidl Ελλάς για το «The Lidl Skills Trap Escape Room Challenge»
 • Yard/Nike Global για το «Nike Zoom Freak I Launch – Zappeion Unveil Event»
 • Μυτιληναίος/ V+O Communication/ Unlimited Creativity/APG για το project «Νέα Μονάδα Παραγωγής της Μυτιληναίος: Θεμέλιος Λίθος Στην Ενέργεια του Αύριο».

Στην Ενότητα Sponsorships, η ZeniΘ απέσπασε Χρυσό για το «My energy run» και η Allbright Advertising για το «JBL & Media Markt @ Colour Day Festival».

Στην Ενότητα Marketing & Communication, Χρυσοί νικητές είναι οι

 • ΟΠΑΠ ΑΕ/Μomentum Athens με την «Πρώτη Διαδραστική Υπόγεια Διάβαση στηνΕλλάδα»
 • Alpha Bank με το «Dine Athens by Alpha Bank»
 • Street Mode Festival/ΑλέξανδροςΜέλης/Τάσος Θεοχαρίδης με το «The Street Mode Festival Case».

Στην Ενότητα Event Partners / Suppliers

 • Oι Yard/Aegean Airlines/V+O Communications απέσπασαν 3 Gold σε διαφορετικές κατηγορίες για το «Aegean NEO 320 Revelation Event»
 • Oι Yard/Nike Global απέσπασαν δύο με το «Nike Zoom Freak I Launch–Sepolia Celebration»
 • Η Mindtrap απέσπασε Gold για το «Φυσικό Αέριο ΔΕΘ»
 • οι Yard/Nike Global για το «Nike Zoom Freak I Launch – Zappeion Unveil Event»
 • οι Aria Fine Catering/Premium Incoming, Destination Management & Inbound Tour Operator για το«Convention Gala Reception 2019 in Athens Metropolitan Expo 2100 guests».

Στην Ενότητα Best Venue, Gold απέσπασαν οι Libero S&T/SOCCA για την «Παραγωγή της αθλητικήςεγκατάστασης του SOCCA World Cup, Ρέθυμνο 2019», στην ενότητα Debut Event η Humane για το «Unlimited Abilities Days», στην Ενότητα Senses Star, οι Yard/Aegean Airlines/V+O Communication για το «Aegean NEO 320 Revelation Event» και στην Ενότητα Virtual Events οι Entrepreneurs Organization Greek/Multitools/DTMH για το «EO Unlimited 2021 – Virtual Launch Party». Στην Ενότητα Best Pivot From Physical to Virtual, Χρυσό βραβείο απέσπασε το kariera.gr για το «Developers Day Digital».

«Θα μάθουμε να φτιάχνουμε και να βλέπουμε τις εκδηλώσεις με διαφορετικό τρόπο»
Την αξιολόγηση των έργων ανέλαβαν 21 κορυφαίοι και καταξιωμένοι εκπρόσωποι της επικοινωνίας, του Marketing, του Consulting, αλλά και θεσμικών φορέων. Τα Event Awards είναι ένας θεσμός που τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει και έχει επιβραβεύσει τα καλύτερα έργα της ζωντανής επικοινωνίας, αυτής των εκδηλώσεων.

«Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βιώνουμε μία καινούρια πραγματικότητα, η οποία θα μας μάθει να φτιάχνουμε και να βλέπουμε τις εκδηλώσεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Και εμείς θα είμαστε μάρτυρες σε αυτήν την εξέλιξη. Η BOUSSIAS έχει υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τον θεσμό των events και την ευχαριστούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή που αφιέρωσε πάρα πολύ σημαντικό χρόνο για να δει προσεκτικά τα έργα και να βραβεύσει τα καλύτερα.»
Ανδρέας Τσιλιφώνης, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους φετινούς νικητές του Event Awards, που κατάφεραν μέσα από το έργο τους να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε σπουδαίους υποψηφίους. Αποδεικνύεται ότι οι δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες -ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές- μπορούν να βρουν έδαφος να υλοποιηθούν και να εμπνεύσουν. Ως ΕΑΤΑ, με τη συμμετοχή μας στην κριτική επιτροπή των Βραβείων, εκφράζουμε την έμπρακτη υποστήριξή μας στη διοργάνωση που κάθε χρόνο επιβραβεύει τα πιο δυναμικά παραδείγματα επιχειρηματικής αριστείας.»
Βαγγέλης Βλάχος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ)

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που φέτος έλαβα μέρος στα Event Awards. Όλες οι συμμετοχές ήταν μοναδικές και αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης συγχαρητήρια που ο θεσμός συνεχίζεται τόσο δυναμικά ακόμη και στις αντίξοες συνθήκες που ζούμε. Φέτος φυσικά η χαρά είναι διπλή γιατί αποσπάσαμε και 2 βραβεία με το πολύ πετυχημένο πρόγραμμα Pepsi Taste Challenge. Μπράβο σε όλους!»
Ράνια Κυριακού, Marketing Manager Beverages, PepsiCo

«Τα Event Awards πραγματοποιήθηκαν για 5η χρονιά φέτος και παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι συμμετοχές ήταν εξαιρετικά ποιοτικές. Αποτελεί τιμή μου που συμπεριλαμβάνομαι κάθε χρόνο στην κριτική επιτροπή και χαίρομαι που αξιολόγησα και φέτος πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις ώστε να αναδειχθούν και να βραβευτούν οι καλύτερες από αυτές.»
Κώστας Σκυλογιάννης, Head of BTL Team, Corporate & Regulatory Affairs and Communications, ΟΠΑΠ

«Τα Event Awards αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς για ομάδες, εταιρείες και πελάτες που διαμορφώνουν το υψηλό επίπεδο των εγχώριων εκδηλώσεων επικοινωνίας. Με ή χωρίς τελετή απονομής, η λάμψη και η δημιουργικότητα δεν έλειψαν από τις φετινές συμμετοχές. Η ίδια η διαδικασία άλλωστε αποτελεί μία ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους εξαιρετικούς ανθρώπους του κλάδου στην Ελλάδα. Η μεγάλη πρόκληση είναι πλέον να μεταφραστεί η αριστεία και η καινοτομία σε πρακτικές υλοποιήσιμες, τις οποίες θα εμπιστευτούν οι πελάτες μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς, ανθρώπους και εταιρείες.»
Νένα Ανδρίτσου, Managing Director, Chapter Five

«Με την επιβράβευση της αριστείας αναγνωρίζουμε στους βραβευμένους χρόνια επιμελημένης δεξιοτεχνίας, εξάσκησης, θυσιών και ταλαιπωριών πριν φτάσει η τελική υπηρεσία τους σε ανώτερα επίπεδα απήχησης στον κόσμο. Επειδή η αριστεία ως μία από τις αρχαιότερες ελληνικές λέξεις προέρχεται από το “ευ αγωνίζεσθε” και το “αιεν αριστεύειν” ταυτίζεται μ’ ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ηθικής που προάγει την υπακοή, σωφροσύνη, εγκράτεια κι εργατικότητα, είναι υπέρτατη ανάγκη η υπεράσπιση της αριστείας σε περιόδους κρίσης.

Η ανάδειξη του ατόμου που επιτυγχάνει έναν άθλο, δηλαδή ο αξιότερος σε συνδυασμό με τη συνεργασία μέσα στο κοινωνικό σύνολο, συμβάλλουν αποφασιστικά στην αμείωτη κοινωνική προσφορά που αναπόφευκτα οδηγεί στην κοινωνική αλλαγή και σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Τα θερμά συγχαρητήρια μου στους νικητές!»
Πέτρος Θεοδωρίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, IFES/ Vision

«Μπορεί να ζούμε σε μία δυστοπική πραγματικότητα που επηρεάζει δραστικά -μεταξύ άλλων- και τον κλάδο των εκδηλώσεων. Ωστόσο όλοι εμείς μέσα από την καθημερινότητά μας και από τον θεσμό των Event Awards, οφείλουμε να στηρίξουμε τον κλάδο της ευρύτερης επικοινωνίας και των εκδηλώσεων, να αναδείξουμε τους τρόπους με τους οποίους αλλάζει και μεταμορφώνεται το business μας και να επιβραβεύσουμε ομάδες που δουλεύουν σκληρά και αποτελεσματικά παρά τις δύσκολες συνθήκες.»
Ρία Ψούχλα, Business Unit Director, V+O Greece

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους και ειδικά για τον χώρο των Events, η προβολή των best practices είναι ακόμα πιο σημαντική. Το social distancing αναδεικνύει περισσότερο από ποτέ την αξία της επαφής που δημιουργούν τα brands με τους κάθε φορά ενδιαφερόμενους μέσα από τα events, υποδηλώνοντας έτσι ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας τα events μπορούν να επανέλθουν δριμύτερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές αλλά και τους συμμετέχοντες.»
Πέτρος Ιμιρζιάδης, Business Development Head / Partner, Sales Promotion Center

Ψηφιακά Μέσα, τεχνολογία και γρήγορα αντανακλαστικά «σύμμαχοι» του κλάδου event production company of the year

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
«Με δεδομένο τις έκτακτες συνθήκες που ζούμε σχεδόν όλη την χρονιά και μετά την πλήρη ανατροπή σε οτιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τη δουλειά μας και τον κλάδο μας, αυτές οι διακρίσεις αποκτούν μια ιδιαίτερη αξία, καθώς συμβολίζουν το τέλος μιας δύσκολης, αλλά και πολύ δημιουργικής εποχής.

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας εμπιστευτήκαν όλα αυτά τα χρόνια. Πελάτες, συνεργάτες, θαυμαστές και φίλους της δουλειάς μας. Ευχαριστούμε τη διοργάνωση και την Κριτική Επιτροπή για την κρίση της. Η Yard προχωρά με σταθερά και αισιόδοξα βήματα στην εξερεύνηση της νέας εποχής. Αξιοποιούμε την κληρονομιά μας και τις εμπειρίες μας. Πιστεύουμε στο αύριο και στις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται. Είμαστε ευγνώμονες προς την δουλειά που επιλέξαμε να κάνουμε, παρέα με ανθρώπους που εκτιμάμε.»
Δημήτρης Αλεξόπουλος, CEO, Yard agency of the year

«ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ»
«Μέσα σε μία χρονιά που η παγκόσμια αγορά κλήθηκε να λειτουργήσει σε πρωτόγνωρες συνθήκες, όλοι εμείς στη V+O καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας με στρατηγική ματιά, μεθοδικότητα, αλλά και γρήγορα αντανακλαστικά. Αυτά τα αντανακλαστικά μας έκαναν να δημιουργήσουμε άμεσα digital εμπειρίες και online εκδηλώσεις με σημαντικό αντίκτυπο και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή του θεσμού για τη διάκρισή μας ως Agency of the Year στα φετινά Event Awards, ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και για την ευκαιρία για άλλη μια χρονιά να δουλέψουμε πραγματικά μοναδικά projects μαζί τους και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας που καθημερινά συμβάλλουν με την ανήσυχή τους ματιά, το πάθος τους και την αγάπη για αυτό που κάνουν.»
Ρία Ψούχλα, Business Unit Director, V+O Communication

Event organiser of the year
«ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ»
«Το 2020 μια χρονιά ορόσημο, το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας – Athens Digital Arts Festival (ADAF), ο μακροβιότερος θεσμός για τη σύγχρονη ψηφιακή κουλτούρα στην Ελλάδα (est. 2005), σημείωσε τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία του στον θεσμό των Event Awards. Τρία Χρυσά, ένα Πλατινένιο βραβείο, και η πρόσθετη τιμητική βράβευση ως “Event Organiser of the Year”, επισφραγίζουν τη διεθνή πορεία του Φεστιβάλ και της Αθήνας, στον διεθνή χάρτη του σύγχρονου πολιτισμού. Το ADAF συμπλήρωσε φέτος 16 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

Ήταν και είναι μια χρονιά πολύ ιδιαίτερη για όλους, αλλά μέσα από τα ψηφιακά μέσα και την τεχνολογία καταφέραμε να μην αποξενωθούμε από τα δημιουργικά δρώμενα, εγκαινιάζοντας την online πολιτιστική πραγματικότητα, με το πρώτο Digital Art Online Streaming Festival, καθώς και “Phygital” events στην Αθήνα με έργα ανέπαφης διάδρασης (Covid-19 Free). Εξάλλου, ο απώτατος στόχος ενός καλλιτέχνη είναι να μπορεί να μοιραστεί τη φαντασία και τις δημιουργίες του με τον κόσμο.

Κάτι που το ADAF κατάφερε να πραγματοποιήσει με την αμέριστη στήριξη δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, όπως ο Δήμος Αθηναίων, ο ΟΠΑΝΔΑ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, το What’s Up της Cosmote και το Ίδρυμα Ευγενίδου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την BOUSSIAS και την κριτική επιτροπή των Event Awards 2020 που μέσα από σημαντικές βραβεύσεις μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προάγουμε τις ψηφιακές τέχνες και τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.»
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Ιδρυτής και Διοργανωτής, Athens Digital Arts Festival

Platinum διακριθέντες τονίζουν την ανάγκη του κλάδου να επικοινωνήσει τις διακρίσεις του, τώρα περισσότερο από ποτέ, καθώς και τη σημασία της ουσιαστικής επικοινωνίας με το κοινό

«Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ»
«Η διάκριση της ενέργειας “ΟΠΑΠ – Η Πρώτη Διαδραστική Διάβαση στην Ελλάδα” με το Platinum βραβείο στα φετινά Event Awards αποτελεί εξαιρετική τιμή για μας. Ήταν ένα δύσκολο έργο, από τη σύλληψη της ιδέας, τη σύνδεση του προγράμματος με τη στρατηγική του ΟΠΑΠ έως την απαιτητική υλοποίηση και μένουμε πολύ ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Νιώθω ευγνωμοσύνη που μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω αυτό το σημαντικό έργο και είμαι πολύ χαρούμενος για τη σύμπραξη με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου. Τέλος, θεωρώ σημαντικό να επικοινωνούμε ιδιαίτερα τώρα, τις διακρίσεις των καλύτερων προγραμμάτων στα Event Awards, καθώς αισθάνομαι ότι κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες ο κλάδος το έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.»
Κώστας Σκυλογιάννης, BTL Marketing Manager, ΟΠΑΠ

«ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ»
«Στη ZeniΘ αναζητάμε διαρκώς δημιουργικούς τρόπους για να επιβραβεύουμε τους πελάτες μας, κάνοντάς τους συμμέτοχους στα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης τους. Στόχος του My Energy Run και του Living with Energy Efficiency ήταν να δημιουργήσουμε δύο πρωτότυπες, διασκεδαστικές, αλλά και ταυτόχρονα εκπαιδευτικές εμπειρίες για το κοινό, προκειμένου να αναδείξουμε τη σημασία της αποδοτικής χρήσης ενέργειας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα Event Awards 2020 ξεχώρισαν τις δύο αυτές ενέργειες και χαρούμενοι που αγκαλιάστηκαν τόσο θερμά από τους καταναλωτές!»
Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας, ZeniΘ

Τη σημασία της επιβράβευσης των προσπαθειών της αγοράς, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, εκφράζουν στελέχη εκ των Gold διακριθέντων.

«ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»
«Οι σημαντικές διακρίσεις που λάβαμε στα Event Awards 2020 για τα projects SOCCA World Cup 2019 και Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ αποτελούν μία σπουδαία αναγνώριση και τιμή για εμάς. Οι συγκεκριμένες ενέργειες ξεχώρισαν τόσο για την επιτυχία τους, όσο και για την καινοτομία και την απήχηση τους στο ευρύ κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το SOCCA World Cup αποτέλεσε μία σπουδαία διαφήμιση για τη χώρα, καθώς η όμορφη εικόνα της διοργάνωσης και της Κρήτης ταξίδεψε σε πάνω από 70 κράτη της υφηλίου μέσω των τηλεοπτικών δεικτών, ενώ από την άλλη, το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ χάρισε χαμόγελα και δυνατές βιωματικές κι αθλητικές εμπειρίες σε χιλιάδες παιδιά του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Η παραγωγή των μεγάλων αυτών events μας γεμίζει υπερηφάνεια και για τον λόγο αυτό θεωρούμε σκόπιμο να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες, καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ρεθύμνης, τη SOCCA Federation και τον ΟΠΑΠ αντιστοίχως, για την εμπιστοσύνη και τη σπουδαία ευκαιρία που μας έδωσαν να φέρουμε εις πέρας αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις.»
Στρατής Σιπετζής, Managing Director, Libero S&T

«ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»
«Η βράβευση μας, με δύο χρυσά βραβεία για το πρώτο hackathon Better Life Challenge για τεχνολογίες που υποστηρίζουν ανθρώπους με αναπηρίες και ένα Silver για την παρουσίαση της Κωτσόβολος σε μεγάλα gaming events, είναι μία αναγνώριση για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Κωτσόβολος. Νιώθουμε περήφανοι για αυτές τις διακρίσεις, καθώς μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε, τόσο με προγράμματα που μιλούν για καίρια ζητήματα της κοινωνίας, όπως αυτό της προσβασιμότητας, όσο και με προγράμματα που μιλούν σε νέους, όπως αυτούς της gaming κοινότητας, μιας και δηλώνουμε Here to Play.

Να ευχαριστήσουμε την BOUSSIAS για τη διοργάνωση, να συγχαρούμε όλες τις εταιρείες που βραβεύτηκαν και να ευχηθούμε σύντομα να είμαστε όλοι καλά και να διοργανώνουμε και πάλι τα events μας χωρίς περιορισμούς, προσφέροντας στα κοινά μας μοναδικές εμπειρίες και μεταφέροντας τα μηνύματα και τις αξίες της μάρκας με τρόπους δημιουργικούς και διαδραστικούς. Η εταιρεία μας υπόσχεται να είναι παρούσα με projects που θα αναδείξουν τις τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή όλων καλύτερη.»
Μάριαμ Σάντρι, Brand Strategy & Communications Manager, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe

«ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ»
«Είμαι πολύ περήφανη που τομείς της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού κατάφεραν να διακριθούν σε έναν ακόμη θεσμό. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω τους κόπους τους να επιβραβεύονται – είτε με καινοτόμα projects που αποδεικνύουν πόσο κοντά είμαστε στους νέους, είτε με δράσεις που αναπτύσσουμε για να εξελίξουμε τους ανθρώπους μας. Ευχαριστώ ειλικρινά όλη μου την ομάδα για την αφοσίωσή της, αλλά και όλες τις ομάδες της Lidl Ελλάς που συνέβαλαν σε αυτό το πολυβραβευμένο αποτέλεσμα, ειδικά σε μία τέτοια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά!»
Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board, Lidl Ελλάς

Υπάρχουν πολύ ικανοί άνθρωποι στον κλάδο, υπογραμμίζει η Coneq Hellas, χορηγός των Event Awards 2020

«Στον τομέα μας υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι που αξίζουν αναγνώρισης»
«Στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε όλοι, ο κλάδος των events δοκιμάζεται ίσως πιο πολύ από κάθε άλλον κλάδο. Στον τομέα μας υπάρχουν πολύ ικανοί και ταλαντούχοι άνθρωποι που αξίζουν αναγνώρισης και από εμάς τους υπόλοιπους, αλλά και από την πολιτεία. Ευχαριστούμε την BOUSSIAS που διοργανώνει αυτά τα βραβεία! Θεωρούμε κι εμείς χρέος μας να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τον θεσμό αυτό που υπάρχει χρόνια τώρα, ώστε να συνεχίσει να αναδεικνύει και να επιβραβεύει τους πρωτοπόρους και τους καλύτερους του κλάδου, οι οποίοι για να βραβευτούν σημαίνει ότι όχι μόνο υπερβαίνουν τις προσδοκίες τις δικές τους, αλλά και αυτές των πελατών τους! Τέλος, ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας και η επόμενη διοργάνωση να διεξαχθεί με φυσική παρουσία.»
Αλέξης Παντερλής, General Manager, Coneq Hellas

Καινοτομία, διαδραστικότητα και δημιουργικότητα είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά των projects που διακρίθηκαν φέτος με Platinum Award.

15 Years Anniversary Athens Digital Arts Festival
Athens Digital Arts Festival, Δήμος Αθηναίων, ΕΤΕΑΕΠ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή ψηφιακής τέχνης, αποτελεί τον πλέον επιτυχή θεσμό στο πεδίο της τέχνης, της τεχνολογίας και της επιστήμης. Διοργανώνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 2005 έως σήμερα, παρουσιάζοντας όλες τις μορφές και τάσεις του σύγχρονου ψηφιακού πολιτισμού μέσα από το έργο καινοτόμων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη και προώθηση της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας της Ελλάδας. Φέτος μέσα από ένα μεγάλου μεγέθους πρόγραμμα υπό τον τίτλο «15 Years Anniversary Athens Digital Arts Festival», γιόρτασε τα 15 χρόνια του προσφέροντας στο ελληνικό κοινό, αλλά και τους επισκέπτες της Αθηνάς, στο εμπορικό τρίγωνο, το Δέλτα του Φαλήρου, το ιστορικό κέντρο, αλλά και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ένα πρόγραμμα εφάμιλλο της ιστορίας του θεσμού.

EPP – Manfred Weber’s Election Campaign Launch Event
Yard Project, Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα
Στις 23 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, διοργάνωσε στην Αθήνα μια εκδήλωση για τον τότε υποψήφιο για την προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Manfred Weber. Επιλέγοντας ως χώρο διεξαγωγής το εμβληματικό περιστύλιο του Ζάππειου και με άξονα την αρχιτεκτονική του, μια από τις προκλήσεις που προέκυψαν και πάνω σε αυτή εξελίχθηκε όλη η δημιουργική σκέψη, ήταν η μεταμόρφωση του χώρου σε ένα άκρως tech oriented set.

Nike Zoom Freak I Launch – Zappeion Unveil Event
Yard Project, Nike Global
Η Nike Global στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του Zoom Freak 1, παρουσίασε αποκλειστικά σε 150 διεθνείς και εγχώριους εκπροσώπους των media, όλη τη σειρά apparel, που σχεδιάστηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το συγκεκριμένο media event είχε ιδιαίτερη βαρύτητα για το brand και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, καθώς ο Γιάννης είχε μόλις βραβευθεί ως MVP του NBA για το 2019.

My energy run
ZeniΘ
H ZeniΘ τον Νοέμβριο 2019 ήταν χορηγός του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Σκοπός της ήταν να δώσει όλη της την ενέργεια στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο, ώστε να μετατραπεί στο μεγαλύτερο νυχτερινό αθλητικό πάρτι της πόλης. Μέσα από τη χορηγία, θέλησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στο κοινό για να συμμετέχει και να δώσει όλη του την ενέργεια. Έτσι, δημιουργήθηκε το activation my Energy Run, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ένα μεγάλο έπαθλο, τη συμμετοχή τους στον εμβληματικό Marathon de Paris 2020. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν είναι να δεχτούν το challenge και να δώσουν όλη τους την ενέργεια στο my Energy Run.

Η Πρώτη Διαδραστική Υπόγεια Διάβαση στην Ελλάδα
ΟΠΑΠ ΑΕ, Μomentum Athens
Η πρώτη διαδραστική υπόγεια διάβαση πεζών στην Ελλάδα, εμπνευσμένη από τον κόσμο διασκέδασης του ΟΠΑΠ, αποτελεί ένα πρωτότυπο έργο, καθώς μία υπόγεια διάβαση μετατράπηκε σε ένα καθημερινό πέρασμα διασκέδασης. Το έργο συνδύασε με μοναδικό τρόπο την ανακαίνιση μίας υπόγειας διάβαση στην Αθήνα με μοντέρνο street art, τονίζοντας την ίδια στιγμή το παιχνίδι ως βασικό στοιχείο επικοινωνίας του ΟΠΑΠ. Το συγκεκριμένο έργο συνδυάστηκε με μουσική, χορό και διαδραστικά παιχνίδια, όπου οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές διασκέδασης εκεί που το περιμένουν λιγότερο.

Aegean NEO 320 Revelation Event
Yard Project, Aegean Airlines, V+O Communications
Αποτέλεσε την επίσημη εκδήλωση παρουσίασης των νέων αεροσκαφών και της νέας εταιρικής ταυτότητας της Aegean. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Hangar της Aegean στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στις 12 Φεβρουαρίου 2020. Φιλοξενήθηκαν περίπου 700 καλεσμένοι από τον χώρο των εγχώριων και διεθνών media και το στενό δίκτυο συνεργατών της Aegean, ενώ επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.