Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η BOUSSIAS και το Marketing Week διοργανώνουν τα Event Awards, τα βραβεία που είναι αφιερωμένα στο να αναδείξουν τις πρωτοπόρες ιδέες πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

Τα βραβεία στην πρώτη διεξαγωγή τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν το μεγάλο ενδιαφέρον της αγοράς, αφού προσέλκυσαν πολλαπλές συμμετοχές από περισσότερες από 64 εταιρείες του χώρου (brands, agencies, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, οπτικοακουστικών, catering, καθώς και venues). Φέτος τα βραβεία παρουσιάζουν ανανεωμένες ενότητες βράβευσης, καθώς και ενισχυμένη Κριτική Επιτροπή, της οποίας προεδρεύει η Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα.

5 νέα βραβεία, ιδιαίτερης βαρύτητας
Στη φετινή διοργάνωση προστέθηκαν 5 επιπλέον βραβεία, ιδιαίτερα σημαντικά για το σύνολο του οικοσυστήματος των events, όπως είναι τα: Agency of the Year, Event Production Company of the Year, Event Brand of the Year, Event Marketer of the Year, Event of the Year.

Συγκεκριμένα: Agency of the Year
Το βραβείο αφορά σε ομάδες εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων, Διαφημιστικών Εταιρειών και Creative Agencies. Το βραβείο θα απονεμηθεί στην εταιρεία εκείνη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, όπως προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Συγκεκριμένα, για κάθε βραβείο που κερδίζει, θα απονέμονται και οι πόντοι που του αντιστοιχούν, όπου: Gold βραβείο: 7 πόντοι, Silver βραβείο: 3 πόντοι, Bronze βραβείο: Ένας πόντος.
 
Event Production Company of the Year
Το βραβείο αφορά σε ομάδες εταιρειών Παραγωγής, που είτε έχουν συμμετάσχει σε μέρος της υλοποίησης events, είτε τα έχουν υλοποιήσει στο σύνολό τους, από τη δημιουργική ιδέα μέχρι την υλοποίησή της. Το βραβείο θα απονεμηθεί στην ομάδα εκείνη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, όπως προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Συγκεκριμένα, για κάθε βραβείο που κερδίζει, θα απονέμονται και οι πόντοι που του αντιστοιχούν, όπου: Gold βραβείο: 7 πόντοι, Silver βραβείο: 3 πόντοι, Bronze βραβείο: Ένας πόντος.
 
Event Brand of the Year
Το βραβείο θα απονεμηθεί στο brand, του οποίου το σύνολο των events θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, όπως προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Συγκεκριμένα, για κάθε βραβείο που κερδίζει, θα απονέμονται και οι πόντοι που του αντιστοιχούν, όπου: Gold βραβείο: 7 πόντοι, Silver βραβείο: 3 πόντοι, Bronze βραβείο: 1 πόντος.

Event Marketer of the Year
Το βραβείο θα απονεμηθεί σε εκείνη την εμπορική επιχείρηση, τα events της οποίας συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους, όπως προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες, από όλα τα brands που ανήκουν στο portfolio της. Συγκεκριμένα, για κάθε βραβείο που κερδίζει, θα απονέμονται και οι πόντοι που του αντιστοιχούν, όπου: Gold βραβείο: 7 πόντοι, Silver βραβείο: 3 πόντοι, Bronze βραβείο: 1 πόντος.

Event of the Year
Το βραβείο αναδεικνύει το καλύτερο event της χρονιάς, και θα αποδοθεί σε εκείνο που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, όπως προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Το βραβείο θα απονεμηθεί σε όσους συντελεστές υποβάλουν την υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμούν. Συγκεκριμένα, για κάθε βραβείο που θα κερδίζει το υποψήφιο έργο, θα απονέμονται και οι πόντοι που του αντιστοιχούν, όπου: Gold βραβείο: 7 πόντοι, Silver βραβείο: 3 πόντοι, Bronze Βραβείο: 1 πόντος.

Οι ενότητες βράβευσης
Best Brand/Product Events
Best in Marketing & Communication
Best Corporate Events
Best Exhibitions
Best Conferences
Event Partners / Suppliers
Best Venue Experience
Thematical Events