Σε ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας και μέριμνας για το περιβάλλον προχώρησαν, στις 30 Οκτωβρίου, οι εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας Kleemann στην Αθήνα, που συμμετείχαν σε δενδροφύτευση σε έκταση στο Κρυονέρι Αττικής του Δήμου Διονύσου, που επλήγη πρόσφατα από τις φωτιές. Η Kleemann σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου σχεδίασε και υλοποίησε τη δράση και προχώρησε στη δωρεά, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη δαπάνη της δεντροφυτεύσης, όπως επισημαίνει η εταιρεία.

Η Μαρία Συμπιλίδου, Corporate Social Responsibility & Communications Manager της Kleemann, ανέφερε σχετικά: «Στην Kleemann, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας και δράσης.

Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ευαισθητοποίηση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού μας σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας. Σήμερα βάλαμε όλοι μαζί ένα χεράκι για να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση του οικοσυστήματος σε μια περιοχή της Ελλάδας, που το έχει πραγματικά ανάγκη, για να αποκτήσει ξανά ζωή, να πρασινίσει και πάλι, να αναγεννηθεί». Tην οργάνωση της δράσης ανέλαβε η Greenmind.