Η Hyundai ανήρτησε ένα νέο video-μήνυμα στην ιστοσελίδα της, εκφράζοντας την αισιόδοξη υπόσχεση για το «μετά», καλώντας το κοινό να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Με νέο video-μήνυμα στην ιστοσελίδα της.

Η Hyundai ανήρτησε ένα νέο video-μήνυμα στην ιστοσελίδα της, εκφράζοντας την αισιόδοξη υπόσχεση για το «μετά», καλώντας το κοινό να συνεχίσει να ονειρεύεται. Παράλληλα, επισημαίνει ότι η προστασία όλων– πελατών, συνεργατών, συναδέλφων, συνανθρώπων – είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Ενδεικτικά, η Οδική Βοήθεια που παρέχει η Hyundai στους κατόχους νέων αυτοκινήτων παραμένει πλήρης και λειτουργική, 24 ώρες το 24ωρο, ενώ επεκτείνεται αυτόματα και δωρεάν έως τις 31 Μαΐου 2020 η Εργοστασιακή Εγγύηση Πελατών Hyundai που λήγει μεταξύ 1ης Μαρτίου και 30ης Μαΐου 2020.

Η εξυπηρέτηση από τις Εκθέσεις Hyundai πραγματοποιείται διά τηλεφώνου, ενώ οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν τα στοιχεία επαφής του Δικτύου Hyundai στην ιστοσελίδα της. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη θέσει τον στόλο των δημοσιογραφικών της αυτοκινήτων στη διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Υπουργείου Υγείας, για την πραγματοποίηση κατ’ οίκον ελέγχων κρουσμάτων του Covid-19.