Τη διεύρυνση συνεργασίας της Glomex με την ΕΡΤ ανακοίνωσε η Phaistos Networks, για τη διάθεση αποσπασμάτων από τους αγώνες FIBA EuroBasket 2022, της μεγάλης διοργάνωσης που θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση.

Μέσω της συνεργασίας της ΕΡΤ με τη Glomex, ο θεσμός του EuroBasket και η πορεία της Εθνικής Ομάδας θα ταξιδέψει ψηφιακά σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, συναντώντας το κοινό που επισκέπτεται καθημερινά τα περισσότερα από 170 ελληνικά online μέσα που συμμετέχουν στο δίκτυο της Glomex.

Στην ανανεωμένη πλατφόρμα της Glomex, τα συνεργαζόμενα websites θα μπορούν να αντλήσουν στιγμιότυπα, highlights, επίμαχες/viral φάσεις και τις ομορφότερες στιγμές από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε υψηλή ποιότητα και σε χρόνους πολύ κοντά στη live μετάδοση, προκειμένου να το ενσωματώσουν στις σελίδες τους.

Με την προσθήκη του FIBA EuroBasket 2022, εμπλουτίζονται ακόμα περισσότερο τα διαθέσιμα premium αποσπάσματα περιεχομένου που παρέχει η δημόσια τηλεόραση στη Glomex, «συμβάλλοντας έτσι στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των Ελλήνων χρηστών και αναβαθμίζοντας την online εμπειρία τους», όπως επισημαίνει η ανακοίνωση.