Για υποβολή συμμετοχών, διάστημα πρώτης προβολής έργων και Τελετή Απονομής

Παράλληλα, επεκτείνεται ως τις 30 Νοεμβρίου η ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης των έργων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή διοργάνωση.
Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαρτίου 2016, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η Οργανωτική Επιτροπή επισημαίνει ότι οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν ώστε να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής όσο το δυνατό περισσότερες εταιρείες και να προβληθούν έργα των οποίων η υλοποίηση μετατέθηκε χρονικά, εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής, Γιώργος Σαλιάρης – Φασσέας, ανέφερε σχετικά: «Τα Ermis θα γίνουν φέτος σε 2 ημέρες και θα έχουμε, έναν πολύ γνωστό Keynote Speaker, ξένους ομιλητές με περισσότερα από 50 λιοντάρια στις Κάννες, ειδικά προγράμματα για φοιτητές, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και άλλα πολλά που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα τιμήσουμε τους δημιουργούς και το έργο τους, αρκεί βέβαια να καταθέσουν τις συμμετοχές τους έως τις 7 Δεκεμβρίου 2015! Όπως όλοι μας πλέον ξέρουμε χρειάζονται θυσίες τα βραβεία!».