Με αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια την Ogilvy ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα ηλεκτρονικά οι νικητές της φετινής διοργάνωσης των Ermis Awards, μέσω του site των βραβείων. Η Ogilvy αναδείχθηκε «Ad Agency Of The Year», «Digital Agency Of The Year», «Direct Agency Of The Year» και «PR Agency Of The Year». Στις υπόλοιπες μεγάλες διακρίσεις της διοργάνωσης, η Tempo OMD Hellas απέσπασε τον τίτλο του «Media Agency οf The Year», η Foss Productions στέφθηκε «Film Production Company of the Year» και η Beetroot «Design Agency of The Year».

To βραβείο «Client Of The Year» απονεμήθηκε στην Cosmote και το βραβείο «Brand Of The Year» στην Aegean Airlines. «Campaigns of The Year» αναδείχθηκαν το Act for Love των Ogilvy και Lacta και το Roaming ως την Άκρη του Κόσμου των Ogilvy και Cosmote. Με Grand Ermis στην ενότητα AD διακρίθηκαν οι Ogilvy με το Roaming ως την Άκρη του Κόσμου (Κατηγορία Εκστρατείες), Pollen με το Αν είναι κάτι που μου ταιριάζει (Διαφημιστικές Ταινίες), McCann Worldgroup με το Marbella Nido-Shining (Καταχωρίσεις), Frank & Fame με το WOW-WOW-WOW (Ραδιοφωνικά Μηνύματα), και Ogilvy με το Sunshine Discount (Υπαίθριες Διαφημίσεις).

Στην ενότητα BEC το Grand Ermis έλαβε η Ogilvy με το Sunshine Discount, στο Branding & Design η Beetroot με τα Coffee Island, στο Digital η Ogilvy με το Act for Love, στην ενότητα Direct η Ogilvy με το Sunshine Discount και στην ενότητα Media η Mindshare με το #Neversettle by Coca-Cola. Στα PR το Grand Ermis έλαβε και εδώ η Ogilvy με το Sunshine Discount, ενώ στην ενότητα Production με Grand Ermis διακρίθηκαν οι Filmiki Productions με το The Dream (Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών), Bounce Music and Sound Productions με το Hokkaido (Παραγωγή Μουσικής) και Yard με το Nike Zook Freak I Launch – Sepolia Celebration (Παραγωγή Εκδηλώσεων).