Στην ενότητα Branding & Design απονεμήθηκαν 21 βραβεία, και συγκεκριμένα 7 Gold, 7 Silver και 7 Bronze. To filler της ενότητας επιμελήθηκαν οι Attp και BrightShoe. Τα Gold Ermis της συγκεκριμένης ενότητας έλαβαν οι Beetroot για το ΔΕΗ Rebranding και το Qualita Unica: Ένα ταξίδι στον μοναδικό κόσμο του καφέ στο Ζάππειο, Luminous Design για το Fix Hellas – Τρου Λόκαλ, G Design Studio για το Krocus Kozanis και το «Heroes: Past, Present, Future», 2Yolk για το Βιτάμ Μαργαρίνες Rebranding, και Bob Studio για το «Το τέλος του κόσμου».

Στην ενότητα Digital Craft απονεμήθηκαν 11 βραβεία, 2 Gold, 3 Silver και 6 Bronze. Τα 2 Χρυσά βραβεία απέσπασαν η Wedia για το «H State-Of-The-Art Ταξιδιωτική Πλατφόρμα Discover Greece από τη Wedia!» και οι Big Horror, No Matter για το project Wild Souls.

Στην ενότητα Digital απονεμήθηκαν συνολικά 36 βραβεία, εκ των οποίων 6 Gold, 11 Silver και 19 Bronze, ενώ το filler της ενότητας επιμελήθηκαν οι 4 Wise Monkeys και White Room. Στη συγκεκριμένη ενότητα, «Χρυσοί» αναδείχθηκαν οι Ogilvy με το «Ο Δικηγόρος» για τη Hellmann’s, McCann Worldgroup με το «Για έναν κόσμο πιο δίκαιο / Hashtags» για την ActionAid, Cream, Rascal με «Το Kαλόχαρτο» για την Endless Earth, Frank and Fame με το «Η ιστορία του μικρού» για τα KFC, 4 Wise Monkeys με το «Duo | Safer Greece» για το Duo, και Wunderman Thompson με το «Παροιμιώδεις τιμές» για την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται αύριο, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, με τις ενότητες Campaigns και Ad (Διαφημιστικές Ταινίες), ενώ στις 17:00 αύριο θα πραγματοποιηθεί live virtual event για την ανακοίνωση των Grand Ermis και των διακρίσεων Agencies of the Year, Client & Brand of the Year, Production Company of the Year.