Πραγματοποιείται από τις 17 εως τις 19 Μαρτίου

Με εμπλουτισμένο πρόγραμμα, η εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων διοργανώνεται από τον Ιορδάνη Λαδόπουλο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ και την ομάδα του, από 17 ως και 19 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας θα αποτελείται από 15 νέες θεματικές ενότητες, 60 πάνελ, workshop, συζητήσεις και 200 εισηγητές.

Το τριήμερο πολυσυνέδριο απευθύνεται σε νέους και νέες, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, με στόχο να ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας: Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Logistics, FinTech, Consulting, Τρόφιμα, Υψηλή Τεχνολογία, Ενεργειακός Κλάδος, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Ασφάλειες, Φαρμακευτικός κλάδος.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του 3μερου «Πανοράματος» γίνονται κατ’ αποκλειστικότητα οι αιτήσεις εγγραφής στον θεσμό Business Days, που αφορά σε εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε επιχειρήσεις, μεταξύ 25 Απριλίου και 10 Ιουλίου.