Στις 3 Ιουλίου, με πλούσιο και εξειδικευμένο περιεχόμενο από Ελλάδα και εξωτερικό

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για κατάρτιση της ελληνικής αγοράς γύρω από αυτόν τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο, το Marketing Week διοργανώνει την Πέμπτη 3 Ιουλίου το 1o Mobile Marketing Conference, το οποίο θα εξετάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Mobile Marketing, με έμφαση σε επιτυχημένα case studies από το εξωτερικό και την ελληνική αγορά.
 
Επίσης, θα συζητηθούν θέματα όπως: Creativity & Standards, Audience Measurement & Effectiveness Metrics, Integration with online/offline media, Emerging platforms, Mobile video, Native advertising κ.α. Στόχος του 1ου Mobile Marketing Conference είναι η ανάλυση της διεθνούς εμπειρίας και η χαρτογράφηση του ελληνικού Mobile τοπίου.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο συνέδριο, ως keynote ομιλητές οι: Mick Rigby, CEO της Yodel Mobile, οι Nick Shadbolt, (Business Director) και Jonathan Kelly (Creative Lead) από την Candyspace και Silvio Meazza, Interactive Partner της M&CSaatchi. Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση και άλλων διεθνών ομιλητών. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 210 6617777 (εσωτ. 373 & 153).