Στη διοργάνωση τελετής για την απονομή διεθνών διακρίσεων προχώρησε το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο Δέλτα του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Στο πλαίσιό της, το Θεόνη έλαβε επτά νέες διεθνείς διακρίσεις από οργανισμούς αξιολόγησης μεταλλικού νερού παγκοσμίως, αυξάνοντας, σύμφωνα με την εταιρεία, τα διεθνή βραβεία του σε άνω των 60.

Συγκεκριμένα, απέσπασε τρία Platinum και ένα Gold βραβεία από την Japan Aqua Sommelier Association, καθώς και δύο Gold και ένα Bronze από τη Fine Waters Society. Σε επίπεδο επενδύσεων, η εταιρεία θα εγκαταστήσει νέα γραμμή παραγωγής μεγαλύτερης δυναμικότητας, ενώ, με την έλευσή της, θα γίνει, όπως επισημαίνει, το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα που ενσωματώνει σύστημα Braille στο σώμα του μπουκαλιού.

Παράλληλα, εντός του 2023, προγραμματίζεται η έναρξη εμφιάλωσης του Θεόνη σε βιοδιασπώμενα μπουκάλια. Περαιτέρω, η εταιρεία παρουσίασε την κατασκευή νέου Logistic Center στην περιοχή του Ελληνόπυργου Δήμου Μουζακίου, συνολικού εμβαδού 7.618 τμ. Τέλος, ανακοίνωσε τη διεύρυνση της συνεργασίας με τον Σ. Ρουβά, ο οποίος θα αποτελεί στο εξής τον επίσημο brand ambassador.