Οι υπάλληλοι του Omnicom Group, στις περισσότερες περιοχές, επιστρέφουν σταδιακά στα γραφεία τους, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς προγραμματίζεται να έχουν επιστρέψει μέχρι το φθινόπωρο. Αυτό αναφέρεται σε πρόσφατη ενημέρωση του CEO του Omnicom Group, John Wren, η οποία εστάλη σε όλη την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο Wren έγραψε: «Θα επιστρέψουμε στην γραφειο-κεντρική κουλτούρα ως βάση μας. Πιστεύουμε ότι αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε, να συνεργαζόμαστε και να μαθαίνουμε μαζί πιο αποτελεσματικά». Πρόσθεσε, πως, «πλην μερικών εξαιρέσεων, λόγω ειδικών τοπικών συνθηκών, τα γραφεία μας είναι ήδη ανοιχτά στην πλειοψηφία τους με ικανό αριθμό υπαλλήλων να εργάζονται από εκεί καθημερινά».

Στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και άλλα μέρη της Ευρώπης, όλο και περισσότεροι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στα γραφεία τους μέσα στο καλοκαίρι, με τους περισσότερους να επιστρέφουν το φθινόπωρο. Η εταιρεία έχει αναπτύξει συγκεκριμένη διαδικασία, με στόχο οι χώροι εργασίας να προσαρμόζονται στις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε πόλη ή χώρα.

(Πηγή: Mediapost)