Επιστρέφει και φέτος ο διαγωνισμός Trophy – Τροφή Challenge, για να επιβραβεύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής.

Για την επιβράβευση της καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα.

Επιστρέφει και φέτος ο διαγωνισμός Trophy – Τροφή Challenge, για να επιβραβεύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.trophychallenge.gr, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 29/05. Οι 30 φιναλίστ θα συμμετάσχουν σε ειδικό bootcamp, (7-8 Ιουλίου) όπου θα λάβουν καθοδήγηση από ειδικούς, ώστε να παρουσιάσουν τις ιδέες τους «ζωντανά» σε κοινό και επιτροπή, κατά την τελική φάση του διαγωνισμού στις 9 Ιουλίου.

Οι νικήτριες ομάδες, πέρα από χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 22.000 ευρώ, θα έχουν ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης αλλά και εξατομικευμένης υποστήριξης. Ο διαγωνισμός υλοποιείται από το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Rutgers, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και την υποστήριξη των Industry Disruptors Game Changers (ID-GC).