Οι «νεράιδες ευχών» του Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος) επισκέφθηκαν τα καταστήματα Ikea στο Αεροδρόμιο και στον Κηφισό, με στόχο να ευχαριστήσουν την εταιρεία του ομίλου Fourlis και τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στο έργο του οργανισμού. Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish, μαζί με νεράιδες του οργανισμού, επισκέφθηκαν με τη συνοδεία μουσικής τους χώρους των καταστημάτων, ευχαριστώντας προσωπικά τους εργαζόμενους της Ikea.

Η Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ομίλου Fourlis, τις υποδέχθηκε στο Ikea Αεροδρόμιο, ευχαριστώντας τες για το έργο τους. Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με το Make-A-Wish για εμάς είναι ένα δυνατό συναισθηματικό αποτύπωμα, που μας φέρνει σε επαφή με παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Σε αυτά τα παιδιά, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι την ευχή τους, σκοπό μας».

Η Ikea στηρίζει το έργο του Make-A-Wish από το 2013, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Μέσα από τη δωρεάν παροχή επίπλων και προϊόντων Ikea, 101 παιδιά έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δωμάτιο των ονείρων τους.