Συναντήσεις με θέμα την εσωτερική αγορά και την προστασία των καταναλωτών
Τετραμελής αντιπροσωπεία της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την εσωτερική αγορά και την προστασία των καταναλωτών, IMCO, θα επισκεφθεί την Αθήνα 17 με 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις για θέματα βασικής προτεραιότητας.

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κοινοβουλευτική συνάντηση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με την αντιπροσωπεία των βουλευτών της IMCO στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την ενιαία ψηφιακή αγορά, την προστασία των καταναλωτών και την αναλογικότητα της ρύθμισης των επαγγελματικών προσόντων.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τον Λιμένα Πειραιά και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών στην Αθήνα. Την τελευταία μέρα της επίσκεψης, Τετάρτη 19/12, είναι προγραμματισμένη συνάντηση με την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συνάντηση με τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης.