Τις εγκαταστάσεις της Sabo, στο Βασιλικό Ευβοίας, επισκέφθηκαν, για πρώτη φορά, εκπρόσωποι της συνεργάτιδας εταιρείας στον κλάδο κεραμοποιίας, Juwö Poroton, που έχει έδρα τη Γερμανία. Η CEO της Sabo, Ευγενία Κοίλιαρη, στελέχη και το προσωπικό υποδέχθηκαν τον CEO της Juwö Poroton, Stefan Jungk και τους συνεργάτες του.

Το διήμερο συνέβαλλε στη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης των δυο πλευρών, θέτοντας συγχρόνως τα θεμέλια για τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους. Στα άμεσα σχέδια των δυο εταιρειών είναι η λειτουργία εργοστασίου με πράσινη ενέργεια στην περιοχή Wöllstein, της Γερμανίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα της Juwö Poroton εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις της Sabo, τη σχεδιαστική και την υποδειγματική παραγωγική της ικανότητα, ενώ απόλαυσαν τη φιλοξενία μιας αμιγώς ελληνικής, οικογενειακής επιχείρησης.

«Η εν λόγω επίσκεψη αποδεικνύει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δυο εταιρειών, επιβεβαιώνοντας τον εξωστρεφή χαρακτήρα της Sabo, με αιχμή τις Made in Greece τεχνολογίες», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.