Των πρώτων ελληνικών βιολογικών αναψυκτικών

Πρόκειται για την Έψα bio, βιολογική λεμονάδα και την Έψα bio βιολογική πορτοκαλάδα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια ιστορική αναδρομή στη μακρά ιστορία της Έψα και την παράδοσή της στην καινοτομία. Οι νέες Έψα bio παράγονται από πιστοποιημένο βιολογικό χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού με προσθήκη πιστοποιημένης βιολογικής ζάχαρης στη μονάδα της Έψα στην Αγριά Βόλου.

Για τις ανάγκες της νέας σειράς το χαρακτηριστικό μπουκάλι της ντύθηκε με sleeve, όπου το  βραβείο που κοσμεί όλες τις συσκευασίες της εταιρείας, μοιάζει να αποκαλύπτεται. Σκίζει μια χάρτινη σακούλα, όπως αυτές που εξακολουθούν να συσκευάζουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στα παραδοσιακά οπωροπωλεία. Τα νέα αναψυκτικά Έψα bio βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το λανσάρισμά τους υποστηρίχτηκε από έντυπη και τηλεοπτική καμπάνια.